Περνάνε το λαό για “όχλο”

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Μακράν καλύτερος ο Βενιζέλος στη χθεσινή συζήτηση στη Βουλή. Τους έκανε μάθημα.
Ο Τσίπρας … δεν μπορούσε να καταλάβει πως είναι δυνατόν να υπάρχει και σκάνδαλο και σκευωρία… Προφανώς, περνάει τον “όχλο”, όπως αποκάλεσε το λαό, για ηλίθιο.
Όλο το άγχος του Συριζα δεν ήταν η αποκάλυψη του σκανδάλου. Αλλά η δυσφήμηση των πολιτικών του αντιπάλων.
Τι θα γίνει τώρα;
Η εξεταστική θα αποφασίσει ότι η απιστία έχει παραγραφεί και για τη δωροδοκία-δωροληψία θα ερμηνευθεί ότι δεν έχει παραγραφεί (το αδίκημα δεν τελείται κατά την άσκηση των καθηκόντων) και άρα θα αναπέμψει το φάκελο στη Δικαιοσύνη για να ολοκληρωθεί η προανάκριση και να ασκηθούν διώξεις για όσους υπάρχουν ικανοποιητικά στοιχεία τέλεσης αδικήματος.
Ουσιαστικά, το μόνο που θα μείνει θα είναι αγοραία δυσφήμηση. Και υπονόμευση σοβαρής προσπάθειας αποκάλυψης σκανδάλων.
Ο Καραμανλής εκτέθηκε και το ΚΚΕ ζει στον κόσμο του.

spot_img

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ολα εγιναν και ειναι οπως ακριβως περιγραφονται απο τις ΑΝΙΧΝΕΥΣΕΙΣ. Ο κ. Βενιζελος ”διδαξε ποινικο και διοικητικο δικαιο ”,αλλα οι ”προπτυχιακοι” μαθητες του μολις και μετα βιας εισηχθησαν στην ”Νομικη Σχολη της Βουλης” και μαλιστα με βαθμο οι περισσοτεροι κατω του δεκα ,-που ισχυσε για μια 5ετια με τον νομο της κ. Γιαννακου-, οποτε μιλουσε σε ωτα μη ακουοντων, για τους οποιους μαλιστα η όποια αληθεια για την ενοχη των δεκα πολιτικων ηταν θεμα απλης πλειοψηφιας και ας μη ερειδετο επι γεγονοτων αυτοπτών και αυτήκοων μαρτυρων. Ο σκοπος ομως επετευχθη γιατι απο 5/2-22/2/2018 ”χορτασαμε” με την ΝΟΒΑΡΤΙΣ και για ενα 2μηνο τουλαχιστον θα παρακολουθουμε ”συναυλιες” μερα παρα μερα στην Επιτροπη της Βουλης και μετα θα γινουν εκλογες ενοψει και της Συμφωνιας με τα Σκοπια , για την οποιαν η συγκυβερνηση θα θελησει να λαβει νεα εντολη για την τελικη υπογραφη της . Νωριτερα δεν θα υπογραψει γιατι απο τωρα αρχισε να τρεμει το χερι ολων ,αλλα θα ξαλαφρωθει απο πολλα βελη, που εχει στην φαρετρα της . Μνημονευσαν τον πρωην πρωθυπουργο κ. Καραμανλη , με την επιμονη κυριως της ΓΑΠοπληγμενης κ. Γεννηματα , αλλα δεν τολμησε ο κ.Τσιπρας να επαναλαβει- πλην μιας φορας- το ονομα του και μαλιστα για παραδειγμα προς μιμηση ,γιατι ανελαβε την πολιτικη ευθυνη για το Βατοπεδι, οταν προασπαθησε μετα το μαθημα του κ. Βενιζελου να μη υποστηριξει την ποινικη ευθυνη των ενεχομενων, αλλα να περιγραψει γενικως και αοριστως την πολιτικη ευθυνη , που ειχαν ,και εχουν ολοι οι κυβερνησαντες και κυβερνωντες για οσα επραξαν και δεν επραξαν, πραττουν και δεν πραττουν κατα την διαρκεια της κυβερνητικης τους θητειας . Αυτο ειναι παγιο δογμα της διοκητικης πρακτικης για ολες τις Υπηρεσιες Δημοσιες και Διοικητικες. Τελος μαζι με το ΚΚΕ απεδειχθη οτι ζουν στον κοσμο τους οσοι πλησιασαν τις δεκα καλπες ,δηλαδη ΚΚΕ, Χρυση Αυγη , Πασοκ Ποταμι, Ενωση Κεντρωων και Αν.Ελ. Λειτουργησε παλι το αντιδεξιο συνδρομο , μαζι με το ”μανιατικο ” της Χρυσης Αυγης. Ολοι αυτοι μαλιστα δεν αποκλειεται να αποτελεσουν την επομενη συγκυβερνηση μετα τις εκλογες, εφοσον δεν επιτευχθει η αυτοδυναμια της Ν.Δημοκρατιας και οποτε οι οιωνοι ειναι αριστοι για το αμεσο μελλον της Πατριδος με τετοια συγκυβερνηση. Ο,τι πει ο κυριαρχος και ”σοφος” λαος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
30,600ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα