Σκόπια: Η «παγκόσμια συνάντηση παιδιών προσφύγων από τη Μακεδονία του Αιγαίου»

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Με πρωτοβουλία του Παγκόσμιου Κογκρέσου των Σλάβων των Σκοπίων, προγραμματίζεται  να πραγματοποιηθεί  ‘παγκόσμια συνάντηση παιδιών προσφύγων από τη Μακεδονία του Αιγαίου’ από τις 30 Ιουνίου έως τις 2 Ιουλίου με την υποστήριξη του προέδρου της χώρας, Γκιόργκε Ιβάνοφ.

Μάλιστα, η αντιπροσωπεία  του Συλλόγου των Σλάβων από την Μακεδονία του Αιγαίου με τον επωνυμία «Μακεδονία», καθώς και η γραμματεία της Πέμπτης Παγκόσμιας Συνάντησης των Προσφύγων,  έγιναν δεκτοί να συζητήσουν για τη διοργάνωση αυτή, πριν από λίγες ημέρες,  από τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο οποίος τα τελευταία χρόνια συνδράμει στη συνάντηση αυτή.

Φωτό από τη συνάντηση των εκπροσώπων του Συλλόγου των Σλάβων της «Μακεδονίας του Αιγαίου» με τον πρόεδρο της χώρας, Γκιόργκε Ιβάνοφ

(Στοιχεία από pretsedatel.mk)

www.echedoros-a.gr

spot_img

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Μετα την ειδηση του τιτλου του δημοσιευματος ”Σκοπια . Η Παγκοσμια συναντηση παιδιων προσφυγων απο την Μακεδονια του Αιγαιου ”, μαθαινουμε οτι στην Ελλαδα υπαρχει Συλλογος των Σλαβων της Μακεδονιας του Αιγαιου ,που επισκεφθηκε τον Σκοπιανο προεδρο Ιβαν-ωφ και βλεπουμε στην φωτογραφια και τις ”φατσουλες τους” . Δεν θα ηταν πληρεστερο το ρεπορταζ αν μαθαιναμε και τα ονοματακια τους και τους τοπους κατοικιων τους. Μπορει να ειναι και γειτονες μας. Παντως με τους Σλαβους συμβιωσαμε καπου 800 χρονια μεχρι το 1870 , που απεφασσισαν να καταλαβουν την Ελλαδα και να ”βρεξουν τα ποδια τους στο Αιγαιο”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα