Το τουρκικό ΥΠΕΞ κατά Κοτζιά και υπέρ Τσίπρα.

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -
Όπως θα διαβάσετε στις ειδήσεις, το τουρκικό υπουργείο εξωτερικών επιτίθεται κατά του Κοτζιά για τη δήλωσή του ότι την επόμενη φορά δεν θα αντιμετωπίσουμε ειρηνικά περιπτώσεις στα Ίμια σαν και αυτή που συνέβη στις αρχές της εβδομάδας.
Προσωπικά το περίμενα, γι αυτό, στο χθεσινό μου σχόλιο αναρωτήθηκα πως μπορεί να κάνει τέτοια δήλωση ο υπουργός εξωτερικών μιας χώρας. Και επισήμανα ότι για να διατηρήσει το κύρος της η Ελλάδα, θα πρέπει να τηρούνται οι δημόσιες δηλώσεις των επίσημων προσώπων της. Δηλαδή, αν υπάρξει επόμενη φορά- που θα υπάρξει- η Ελλάδα θα πρέπει να απαντήσει δυναμικά.
Το παράξενο στη δήλωση του Τούρκου εκπροσώπου είναι ότι καλεί τον Κοτζιά να συμμορφωθεί με τη βούληση των δύο πρωθυπουργών.
Και το ερώτημα είναι ποια είναι η βούληση του Έλληνα πρωθυπουργού στην προκειμένη περίπτωση; Διαφέρει απο του Υπουργού Εξωτερικών;
spot_img

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. συνεχεια….. Τουρκο πρωθυπουργο κ. Γκιλντιριμ ο Ελλην πρωθυπουργος κ. Τσιπρας και αλλα προς απασαν την Τουρκια ο Ελλην υπουργος κ. Κοτζιας , εστω καθυστερημενα και ο κ.Καμμενος …α… και ο κ. Βιτσας.. Το ευχαριστο ειναι οτι αυτην την φορα συνεννοηθηκαν οι δυο πρωθυπουργοι και δεν ζητησαν την ”φιλικη παρεμβαση” των Αμερικανων οπως το 1996 -παλι στα Ιμια- και ετσι δεν χρειασθηκε να ευχαριστησει -οπως τοτε- ο Ελλην πρωθυπουργος κ. Σημιτης τους Αμερικανους. Οποτε τελος καλο -ολα καλα – αλλα θα ριξουν και μερικες τουφεκιες στον αερα οι αλλοι αρμοδιοι, πλην του κ. πρωθυπουργου μας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
30,600ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα