Κ. Ζέρβας: «Απαράδεκτο να μην έχουμε ενημέρωση για τις αλλαγές στις συγκοινωνίες της πόλης»

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

«Στο ΚΕΠ της Β’ Κοινότητας έξοδα συνεχίζουμε να έχουμε, υπηρεσίες όμως δεν έχουμε»

«Είναι απαράδεκτο το Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης μας να ενημερώνεται από τις τηλεοράσεις και από τα πρακτικά της Βουλής για ένα τόσο σοβαρό θέμα, όπως είναι αυτό της αστικής συγκοινωνίας  και αναρωτιέμαι πού είναι ο δήμος Θεσσαλονίκης μέσα σε όλα αυτά και πού είναι οι προτάσεις του Δήμου για τη λειτουργία αυτού του Οργανισμού»  είπε ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Θεσσαλονίκης Κων. Ζέρβας στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ζητώντας για μια ακόμη φορά την άμεση ενημέρωση του Δημοτικού Συμβουλίου από τον ΟΑΣΘ και τον ΟΣΕΘ.

Και συνέχισε «…άκουσα από τους εκπροσώπους του ΟΑΣΘ και του ΟΣΕΘ στη Βουλή να μιλούν για παρεμβάσεις σε αλλαγές δρομολογίων, για μελέτες επί του συγκοινωνιακού έργου ενώ ο Δήμαρχος έκανε προτάσεις σχετικά με ενοικίαση λεωφορείων, όχι όμως συζήτηση μέσα στο δημοτικό συμβούλιο. Τελικά αναρωτιέμαι εάν ο δήμος Θεσσαλονίκης ενδιαφέρεται για το θέμα αυτό, αν το έχει ψηλά στην ατζέντα του, αν υπάρχει συγκεκριμένη πολιτική πάνω σε αυτό ή αν υπάρχει οποιαδήποτε άλλη σκοπιμότητα μια και το θέμα χρονίζει και δεν βλέπουμε τίποτε σχετικό μέσα σε αυτή την αίθουσα»

Σχετικά με το ΚΕΠ (Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών) της Β’ Κοινότητας, ο κ. Ζέρβας τόνισε ότι «από τον Οκτώβριο 2017 παραμένει κλειστό ενώ συνεχίζουμε να πληρώνουμε κοινόχρηστα, το προσωπικό είναι διασπαρμένο σε άλλα ΚΕΠ και δεν έχει παρθεί απόφαση για το τι σχεδιάζεται να γίνει στο μέλλον όσον αφορά το ΚΕΠ της Β’ Κοινότητας».

Επισήμανε ότι για τη στέγαση του ΚΕΠ δεν αξιοποιήθηκαν τα καταστήματα στις δωδεκαόροφες της οδού Λαγκαδά, παρά την παλαιότερη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 25.04.2016.

«Όμως έτσι οι πολίτες που πρέπει να εξυπηρετηθούν στην ευαίσθητη δυτική περιοχή της πόλης μας, ουσιαστικά πρέπει να πάνε σε άλλους δήμους. Θεωρώ ότι αντανακλά την έλλειψη επάρκειας της διοίκησης του Δήμου να προγραμματίσει και να υλοποιήσει κάτι, ούτως ώστε και ο πολίτης να εξυπηρετείται και τα χρήματά του να μην σπαταλώνται» συμπλήρωσε.

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,800ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα