Ήταν μια μεγαλειώδης συγκέντρωση.

21/1/18 | 0 σχόλια | 0 απαντήσεις | 272 εμφανίσεις

1.-Τις φωτογραφίες αυτές τις τράβηξα απο τον εξώστη της TV-100. Απο το Βασιλικό Θέατρο ως αρκετά μετά το “Μακεδονία Παλλάς” υπήρχε αδιαχώρητο. Μπροστά στο Λευκό Πύργο ο κόσμος ήταν αραιός. Απο το Λευκό Πύργο ως το Λιμάνι και μετά τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο η παρουσία ήταν αξιόλογη. Ευνόητο ο αριθμός συμμετοχής να ποικίλει, αναλόγως του εκτιμητή. Οι παλιοί εκτιμητές συγκεντρώσεων δεν υπάρχουν πιά. οι οργανωτές ακούστηκε απο τα μεγάφωνα να λένε πως υπήρχε 500.000 κόσμου. Φίλος, τους προσδιόριζε στις 150.000. Ότι και να πει κανείς ήταν μια μεγαλειώδης συγκέντρωση, απο αυτές που η Θεσσαλονίκη είχε χρόνια να γνωρίσει. Απο πλευράς οργάνωσης οι αδυναμίες ήσαν πολλές αλλά, ίσως, η αίσθηση του κόσμου ότι η προσπάθεια δεν είναι καπελωμένη να βοήθησε στην προσέλευση. Τα υπόλοιπα στο σχόλιο που θα γράψω για το pontos-news.

2.-Όταν συγκεντρώνονται εκατό, και πλέον, χιλιάδες άνθρωποι και ζητούν κάτι και εσύ ως Μέσο Ενημέρωσης το αγνοείς, δεν είσαι ούτε Μέσο Ενημέρωσης ούτε δημοσιογράφος. Το τι είσαι ψάξτο μόνο σου. Πάντως, δεν αξίζεις να σε συντηρούν. Γιατί άλλος ήταν ο λόγος που δημιουργήθηκες.

Category: Το σχόλιο της ημέρας

Leave a Reply

Το σχόλιο της ημέρας

    22/5/18 | (2 σχόλια)
    Το protagon δημοσίευσε, και οι "Ανιχνεύσεις" αναδημοσίευσαν, ένα κείμενο του κ. Νίκου Μαραντζίδη, καθηγητή Πολιτικής Επιστήμης στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας το οποίο αξίζει τον κόπο να διαβάσετε. Με αφορμή το κείμενο αυτό θα ήθελα να κάνω ένα πολύ σύντομο σχόλιο. Η ...

Ροή ειδήσεων
Καιρός