Ακρίτα: «Κανένας προκάτοχός του δεν τόλμησε αυτό που έκανε ο Τσίπρας. Μπράβο»

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Την στάση που κράτησε χθες ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας απέναντι στο Ταγίπ Ερντογάν σχολίασε η Έλενα Ακρίτα με ανάρτηση της στο facebook .

Η δημοσιογράφος έγραψε στο facebook: «Ο πρωθυπουργός άψογος δεν άφησε καμία πρόκληση του Ερντογάν αναπάντητη. Κανένας προκάτοχός του δεν το τόλμησε έως τώρα απέναντι στους Τούρκους. Του τη λέμε του Τσίπρα για τα στραβά, αλλά εδώ οφείλουμε να είμαστε αντικειμενικοί. Μπράβο.»

spot_img

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αν και αριστερος,τουτεστιν διεθνιστης εκ πεποιθησως, ορθως ωμιλησε ο κ. Τσιπρας και μπραβο του . Τωρα μενει να το επιβεβαιωσει και με το να ηγηθει εκστρατειας παλινορθωσεως της φιλοπατριας , των εθνικων και θρησκευτικων παραδοσεων του γενους και επαναφορας της αξιοκρατιας , γιατι ειναι στην φυση του ανθρωπου να θελει να υπερεχει αλλων, οπως διαπιστωνουν και καθημερινως τα εκατομυρια των φιλων ,που ”απολαμβανουν μανιωδως”τα Σουρβαιβερς , τα ”Ελλαδα εχεις ταλεντο”και τα πασης φυσεως καλλιστεια κλπ ,κλπ,, κατα τα οποια ο καλυτερος δεν βγαινει με κληρωση, αλλα με αγωνα και λιγη τυχη, κατα το και ”τυχης δεισθαι αγαθης”. Οσο για τους προκατοχους του κ.Τσιπρα ,-που δεν ανεκοινωναν τις συζητησεις τους με ξενους ηγετες και ιδιως τους Τουρκους προκατοχους του κ. Ερντογαν και με τον ιδιον – καταφεραν μεχρι τωρα την σιωπη τους για αναθεωρηση της Συνθηκης της Λωζανης και τους μουφτηδες της Θρακης , ενω τωρα ”ξεσαλιωσε” και ουτε λεει να σταματησει για την αναθεωρηση της. Καταχαρηκαμε γιατι δεν το περιμεναμε απο τον κ.Τσιπρα , αλλα με αφορμη αυτο το ευχαριστο γεγονος ,δεν δοθηκε η ευκαιρια να μεμφθουμε και τους προκατοχους του , που κρατησαν Αιγαιο , Θρακη και Λωζανη μακρυα και απο τις σκεψεις ακομη των Τουρκων και του Ερντογαν . Εδω , ουτε ο σπουδαιος Νταβουτογλου, που εγραψε για το στρατηγικο βαθος δεν τολμησε να μιλησει για αναθεωρηση της Συνθηκης της Λωζανης;;;. Τελος ,η κ. Ακριτα ,ας εγραφε και κατι καλο και για τον Προεδρο της Δημοκρατιας κ. Παυλοπουλο . Δεν ηταν πιο ”επιθετικος” και κυριως πιο πειστικος απεναντι στον θρασυ κ. Ερντογαν, που μαλλον αυτον μιμηθηκε ο κ. Τσιπρας και ηρθη στο υψος των περιστασεων ,για να θυμηθουμε και την γλωσσα των εφημεριδων προ του 1982;;;. Μηπως δεν μας αρεσει το σωφρον και ηπιον και θελουμε και λιγο τρακατρουκες, για ζητω;;;.

  2. Τι λες ρε Ακριτα? Το σκεφτηκες πολυ για να το γραψεις? Εχουμε κατασυγκινηθει ολοι……………Και μη χειρότερα!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,400ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα