Μια φωτογραφία που έκανε την Ιστορία να ανατριχιάσει…

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

 December 02, 2017, 10:49 am

 Της Κατιάνας Ναυπλιώτου

Η φωτογραφία έγινε πολύ γρήγορα viral. Εύλογο και αναμενόμενο. Πώς να χωρέσεις στην ίδια φωτογραφία, τον μεγαλύτερο ποδοσφαιριστή όλων των εποχών και τον… αμφισβητία του; Μαζί μάλιστα με τον ηγέτη που κατάφερε να ανατρέψει τις ισορροπίες τις οποίες κληρονόμησε στον πλανήτη η επικράτηση της Δύσης στον Ψυχρό Πόλεμο.

Το σκηνικό, στη Μόσχα, στο πλαίσιο της κλήρωσης για το Μουντιάλ του 2018. Ο ηγέτης, είναι φυσικά ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν, ο άνθρωπος με τη μεγαλύτερη επιρροή στον πλανήτη σε επίπεδο διεθνούς εμβέλειας, που ακούει, χαμογελώντας τους Αμερικανούς να τον κατηγορούν ότι επηρέασε την έκβαση των προεδρικών εκλογών στην άλλη όχθη του Ατλαντικού.

Όσο για τους δυο ποδοσφαιρικούς τιτάνες, δεν χρειάζονται συστάσεις. Ο μεγάλος Πελέ, καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι. Και ο Ντιέγκο Μαραντόνα, καθηλωμένος στη φθορά του χαρακτήρα που ακολούθησε τα χρόνια της μεγάλης ακμής.

Το debate γνωστό και ιστορικά… αναπάντητο: Ποιός ήταν μεγαλύτερος; Ο Πελέ ή ο Μαραντόνα;

ysterografa.gr

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

spot_img

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Και μονο οτι καταδεχτηκε ο οντως μεγαλος ποδοσφαιριστης Μαραντονα να παρει το παγκοσμιο κυπελο του 1978 η χωρα του ,η Αργεντινη, με το γκολ, που επετυχε με το χερι του, δεν μπορει να επισκιασει τον μοναδικο για τον 20ο αιωνα ΠΕΛΕ , ο οποιος και το παγκοσμιο κυπελο με την χωρα του πηρε το 1958-νικωντας καθαρα την Σουηδια με 5-2 και οσες φορες κερδιζε με Σαντος και Εθνικη Βραζιλιας τα γκολ ,που επετυγχανε ηταν κανονικωτατα. Ο Μαραντονα και καθε Μαραντονα ως οπαδοι του Μακιαβελι (ο σκοπος αγιαζει τα μεσα) στο ποδοσφαιρο , πρεπει να μη λογιζονται στους καλυτερους, αλλα στους πονηροτερους και” παγαμποντηδες”,- οπως συμβαινει και στην πολιτικη-και γιαυτο να μη αναφεροντσαι καν, για να μη παραδειγματιζουν τους νεους και να λιγοστεψουμε τους ”ζαβολιαρηδες” παντου. Δικαιουνται να εμφανιζονται(στην φυση φυτρωνουν λουλουδια και αγκαθια ),αλλ’οχι να περιλαμβανονται στους καλυτερους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα