Άνδρας σε κατάσταση αμόκ μαχαίρωσε αστυνομικό στη Γλυφάδα

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Μαχαίρωσε αστυνομικό για να γλιτώσει μία κλήση. Απίστευτο κι όμως αληθινό περιστατικό, που συνέβη το μεσημέρι της Τρίτης στην περιοχή της Γλυφάδας.

Ρεπορτάζ: Κώστας Παπαδόπουλος

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, αστυνομικός της Τροχαίας επιχείρησε να βεβαιώσει παράβαση σε Ι.Χ. αυτοκίνητο στην πλατεία Εσπερίδων, με τον οδηγό του να εμφανίζεται ξαφνικά μπροστά του και με αιχμηρό αντικείμενο –πιθανότατα παγοκόφτης- να ορμάει πάνω του και να του προκαλεί μία αμυχή στο χέρι. Σε κατάσταση αμόκ ο άνδρας με το αιχμηρό αντικείμενο άρχισε να τρέχει, μπήκε σε παρακείμενο κατάστημα όπου ένας άλλος αστυνομικό –εκτός υπηρεσίας- προσπάθησε να τον ακινητοποιήσει. Πάνω στην πάλη τον τραυμάτισε στην κοιλιακή χώρα, ευτυχώς ελαφρά, με τους δύο αστυνομικούς να μεταβαίνουν στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Στο σημείο έσπευσε άμεσα ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν/Α Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, προκειμένου να ενημερωθεί για το περιστατικό και την κατάσταση των δύο συναδέλφων του.

Κορομηλάς: «Κάποιοι εξακολουθούν να κωφεύουν για το επικίνδυνο του επαγγέλματος»

Με καυστικό τρόπο σχολίασε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook το περιστατικό το μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν/Α Αττικής, Νίκος Κορομηλάς. Διαβάστε τι έγραψε:
«Πριν λίγη ώρα αστυνομικοί του Α’ Τμήματος Τροχαίας Νοτιοανατολικής Αττικής σε γενόμενο τροχονομικό έλεγχο δέχθηκαν επίθεση από άτομο που προσπάθησε να τους πλήξει με μαχαίρι, ευτυχώς χωρίς αποτέλεσμα. Στη συνέχεια, ο εν λόγω δράστης τράπηκε σε φυγή, εισήλθε σε κοσμηματοπωλείο όπου και τραυμάτισε αστυνομικό, ο οποίος βρισκόταν εκτός υπηρεσίας.

Ο τραυματίας συνάδελφος διεκομίσθη στο 401 Γ. Σ. Ν.Α., εκτός κινδύνου σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες. Ένας μήνας και κάτι πριν το 2018 και κάποιοι εξακολουθούν να κωφεύουν για το αν το επάγγελμα του Έλληνα Αστυνομικού πρέπει να θεωρηθεί επικίνδυνο και ανθυγιεινό… Περαστικά στο συνάδελφο».

http://www.policepress.gr/%CE%86%CE%BD%CE%B4%CF%81%CE%B1%CF%82-%CF%83%CE%B5-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7-%CE%B1%CE%BC%CF%8C%CE%BA-%CE%BC%CE%B1%CF%87%CE%B1%CE%AF%CF%81%CF%89%CF%83%CE%B5-%CE%B1%CF%83/

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
30,600ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα