‘ Βέτσερ’:«Σκάνδαλο. Ο Γκάρτσεφ ισχυρίζεται ότι το «μακεδονικό έθνος» είναι εφεύρημα!»

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -



 

 

 

 

 

 

 

 

Ο τίτλος από το δημοσίευμα

 

Ο Μίροσλαβ Γκάρτσεφ, μέλος του Συμβουλίου Πολιτισμού του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος – SDSM, πρώην δήμαρχος του SDSM, μέλος του υπουργικού συμβουλίου του σημερινού Υπουργείου Πολιτισμού και σημερινός επικεφαλής της κυβερνητικής ομάδας για την καταστροφή των ‘μακεδονικών’ ιστορικών μνημείων στα Σκόπια, σε δήλωσή του προς τα σερβικά μέσα ενημέρωσης κατέληξε σε μια σκανδαλώδη αναφορά λέγοντας ότι το ‘μακεδονικό έθνος’ είναι ένα εφεύρημα της Γιουγκοσλαβίας, γράφει η ‘Βέτσερ’ και συνεχίζει:

«Το μακεδονικό κράτος ουσιαστικά εφευρέθηκε από τη  Γιουγκοσλαβία στο τέλος του Β΄ Παγκόσμιου Πολέμου, δημιουργήθηκε για πρώτη φορά και σε αυτό έγινε προσπάθεια για καθιέρωση του  μακεδονικού έθνους,  της μακεδονικής κουλτούρας,  της μακεδονικής γλώσσας,  των μακεδονικών συμβόλων και όλα τα μακεδονικά καλλιτεχνικά επιτεύγματα», είπε ο Γκάρτσεφ.

Αυτή η σκανδαλώδης δήλωση του Γκάρτσεφ (γράφει η Βέτσερ) προέρχεται από το σημερινό μέλος του Συμβουλίου  Πολιτισμού του υπουργείου  της  (ψευδο)μακεδονίας, το οποίο διάλεξε και συντόνισε ο υπουργός Ρόμπερτ Αλαγιοζόφσκι…

Αυτός ο κυβερνητικός υπάλληλος (συνεχίζει η σκοπιανή εφημερίδα) αρνείται ανοιχτά το ‘μακεδονικό έθνος’ και τον πολιτισμό του. Οι δηλώσεις του αποτελούν μέρος ενός στοχαστικού σεναρίου πνιγμού του ελεύθερα σκεπτόμενου ‘μακεδόνα’.

Αυτό ακριβώς είπε και ο επικεφαλής του VMRO-DPMNE, Νίκολα Γκρούεφσκι, που προειδοποίησε στην τελευταία συνέντευξή του στην Alfa TV,  ότι απώτερος στόχος όλων αυτών δεν είναι μόνο το VMRO, ούτε ο ίδιος ως επικεφαλής, αλλά ο τελικός τους στόχος είναι να καταστείλουν την ελεύθερη σκέψη κάθε (ψευδο)μακεδόνα,  που νοιάζεται για την πατρίδα του, αγαπά τους ανθρώπους του , θέλει την ταυτότητά του, το όνομα και τη γλώσσα του, σημειώνει το σλαβικό δημοσίευμα των Σκοπίων.

(Στοιχεία από vecer.mk)

http://www.echedoros-a.gr

 

spot_img

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Εξ ‘οικειων τα βελη ,οποτε μπορει και να μας δωσουν την λυση της ονομασιας αυτου του κιβδηλου και κατασκευασμενου κρατους, γλωσσας και εθνικης προελευσεως των κατοικων του ”στο πιατο ”,που λεμε, χωρις περαιτερω διαπραγματευσεις, και δεν αποκλειεται -προκειμενου να μη παθουν μαζικο νευρικο και ψυχικο κλονισμο, απο τις μεχρι αυταπαταρες τους-να δεχθουμε και ως ”ικετες” στην Ελλαδα, οσους γνωριζουν(οι περισσοτεροι) την ελληνικη γλωσσα και ειναι χριστιανοι ορθοδοξοι και τουρκιστι-λαικιστι καρντασια -.Μα θα συλλογιστουμε και που ηταν αυτος ο κ. Γκαρτσεφ τοσα χρονια . Δυο τινα. Η, φοβοταν την 25ετη δικτατορια που υπηρχε στο κρατος αυτο ,η, ανενηψε -οπως ολοι οι αριστεροκομμουνιστοσοσιαλιστες απο τις αυταπαταρες τους, που θρυματιζονται απο την καθημερνη ζωη των κατοικων καθε κρατους. Ε… καποια συμβολη ,μπορει να εχουν και οι πραγματικοι φιλοι και προστατες τους Αμερικανοι. Σημασια εχει οτι η Μακεδονια ειναι μια και ειναι Ελληνικη. Ας θυμηθουμε .,παρακαλω, τον δακρυσμενο Μακεδονα ,παππου Καραμανλη στο Αεροδρομιο Μακεδονια της Θεσ/νικης το 1998.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα