Η ‘πέμπτη φάλαγγα’ του Τζορτζ Σόρος με ονοματεπώνυμο…

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -


 

 

 

 

 

 

 

Χάρη στον μακροχρόνιο εχθρό του σκανδαλώδους δισεκατομμυρίου,  του πρωθυπουργού της Ουγγαρίας, Βίκτορ Ορμπάν, δημοσιεύθηκε η λεγόμενη ‘λίστα Σόρος’.

Στον κατάλογο αυτόν είναι καταγεγραμμένοι οι βουλευτές του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου που ασκούν πιέσεις για τα σχέδια του χρηματοδότη τους και αλλάζουν τη νομοθεσία της ΕΕ με τις παρεμβάσεις τους. Ένα ειδικό σημείο στον φάκελο αυτόν είναι και η στάση τους προς τη Ρωσία, σημειώνει η ρωσική Βίζγκλιαντ.

Τώρα υπάρχει μια συγκεκριμένη απόδειξη, πέρα από τα διάφορα δημοσιεύματα, ότι ο εκατομμυριούχος επηρεάζει  πράγματι, τη λήψη αποφάσεων στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Οι χάκερ από την DCLeaks δημοσίευσαν  τη μεθοδολογία της «Ανοικτής Κοινωνίας»- το αγαπημένο παιδί του Τζορτζ Σόρος.

 226 ευρωβουλευτές στην τσέπη του Σόρος

Πρόκειται για ένα μακροσκελή έγγραφο που περιέχει πληροφορίες για 226 μέλη του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, που είναι ιδεολογικοί σύμμαχοι της «Ανοικτής Κοινωνίας». Υποτίθεται, ότι προωθούν τις αγαπημένες ιδέες του Τζορτζ Σόρος, όπως τη μεταφορά μεταναστών στην Ευρώπη, την λεγόμενη «ισότητα των φύλων», τη νομιμοποίηση του γάμου σε άτομα του ιδίου φύλου, την προσέγγιση Ουκρανίας με την ΕΕ και φυσικά την αντιπολίτευση στη Ρωσία.

Συνολικά υπάρχουν 751 βουλευτές στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Έτσι οι σύμμαχοι του Σόρος καταλαμβάνουν περισσότερο από το 1/3 των εδρών.

Προσκείμενοι στην «Ανοικτή Κοινωνία» είναι  πολιτικοί βαρέων βαρών της ευρωπαϊκής πολιτικής, όπως ο Μάρτιν Σουλτς, μέχρι πρόσφατα πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, , ο πρώην πρωθυπουργός του Βελγίου Γκι Φερχόφστατ.

Ο φάκελος για τους ήδη αναφερθέντες 226 βουλευτές αναφέρει ότι είχαν συνεργασθεί με την «Ανοικτή Κοινωνία» και ότι «μπορούν να προσληφθούν ξανά».

Έκφραση που δηλώνει  ότι έχει τη δυνατότητα (ο Τζορτζ Σόρος) να τους ξαναχρησιμοποιήσει.

Οι αγώνες  των οπαδών του Σόρος

Οι περισσότεροι σύμμαχοι της Ανοικτής Κοινωνίας αγωνίζονται για τα δικαιώματα των μεταναστών, των μειονοτήτων, και των ΛΟΑΤ. Υποστηρίζουν, δηλαδή, την απεριόριστη μετανάστευση από τις χώρες του τρίτου κόσμου, τη νομιμοποίηση των ομοφυλοφιλικών  γάμων και τον έλεγχο των γεννήσεων.

Δεν είναι τυχαίο ότι ο δισεκατομμυριούχος συναντιέται με τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζαν Κλωντ Γιουγκέρ πίσω από τις κλειστές πόρτες και κανείς δεν έχει ιδέα τι συζητάνε.

 Ο Σόρος στη λίστα του έχει  και εκπροσώπους δεξιών κομμάτων, ωστόσο η συντριπτική πλειοψηφία αυτών είναι σοσιαλδημοκράτες, αριστεροί όλων των ρηγμάτων, περιβαλλοντολόγοι και ‘πράσινοι’.

Πρόκειται για εκπροσώπους της επιστημονικής και δημιουργικής διανόησης, υπάρχουν και πολλοί καθηγητές, οι οποίοι γράφουν βιβλία στα οποία ο σύγχρονος καπιταλισμός επικρίνεται με ενθουσιασμό.

Ωστόσο, αυτό δεν τους εμποδίζει να εργάζονται για έναν από τους πιο δύσμοιρους καπιταλιστές της εποχής μας (τον Σόρος).

(Στοιχεία από vz.ru)

Ο τίτλος από το δημοσίευμα

http://www.echedoros-a.gr

 

spot_img

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Την στιγμή που οι καφενειακές αναλύσεις ξερόλων των μέσω κοινωνικής δικτύωσης, των ημιμαθών που καταγίνονται με “ανθρωπισμούς” της φακής και ενοχοποιούν την κοινωνία για να αναδείξουν την εωσφορική τους αλαζονεία, που σε όλα τα ζητήματα σχεδόν της δημόσιας ζωής αλλά και της θεματικής ατζέντας όπως αυτή καθορίζεται απομακρυσμένη από τα πραγματικά κοινωνικά προβλήματα, ευτυχώς υπάρχουν και μείζονος πολιτικής σημασίας αναφορές όπως αυτής του άρθρου.

    Η σκόπιμη ψυχολογική σύγχυση ρατσισμών-αντιρατσισμών, μεταθέτει το πρόβλημα σε έναν ηθικό εγκλωβισμό για να εκβιάσουν το φιλότιμο των ανθρώπων.
    Και την ίδια στιγμή ο οικονομισμός διαλύει εθνοκράτη ενεργοποιώντας κοινωνικούς αυτοματισμούς (με την διαμεσολάβηση της ατάκας και των τσιτάτων των χρήσιμων ηλίθιων και των βολεμένων της μετριοκρατίας).

    Ο οικονομισμός επιβάλλεται λοιπόν της πολιτικής και κοινωνικής ζωής, η τελευταία γίνεται αντικείμενο προσεταιρισμού από τα υπαλληλάκια των ολιγαρχών και σε συνδυασμό με μια ημιμαθή ψευτοελίτ “ειδημόνων” του facebook και άλλων μέσων, διαχέει το δηλητήριό της μέσα από -κατά τ’ άλλα- ηθικά διλήμματα και σπέκουλες.

    Η χειραγώγηση του θυμικού άλλωστε είναι πρώτης τάξης ευκαιρία για να πουν στον στιγματισμένο και φτωχοποιημένο έλληνα: “εσύ φταις, που δεν δέχεσαι τους εκπατρισμούς για να αποδιοργανωθείς περαιτέρω ως συλλογική ταυτότητα”.

    Και την ίδια στιγμή εκχωρούν την πολιτική αυτή συνέπεια στους φασισμούς, στις ακροδεξιές και στους νεοναζί που καραδοκούν, ώστε και η συναγελάζουσα ελίτ να έχει ένα χρήσιμο αντεπιχείρημα και οι ρατσιστές να βρίσκουν έδαφος “δικαίωσης”.

    Η μεγαλύτερη πλάνη ρατσισμών και αντιρατσισμών και άλλων διπόλων, ακριβώς υποκρύπτει τα μείζονα ζητήματα, όπως αυτά που αναφέρονται στο άρθρο.

    Αλλά, ποιος ασχολείται;
    Καταντήσαμε μια κοινωνία ζόμπι, όπου οι ξερόλες θεωρούν ότι για όλα τους φταίει το σαρβάιβορ, ο …σάπιος λαός (στον οποίον προφανώς δεν ανήκουν γιατί είναι … πεφωτισμένοι οι ίδιοι) και την ίδια στιγμή επαινούνται μεταξύ τους όπως οι δεσμώτες στην αλληγορική σπηλιά της πλατωνικής πολιτείας.
    Ενώ ο κόσμος που βιώνει τις συνέπειες του οικονομισμού απλώς μένει αποσβολωμένος και “ένοχος” απέναντι στην προπαγάνδα, την κατινιά και την ξετσιπωσιά όπως ενορχηστρώνεται πίσω από τις κουρτίνες.

  2. Εισοδισμός καί διάβρωση,
    ίδιος καρκίνος γιά όλα τά έθνη καί τούς θεσμούς τους
    παγκοσμίως*,

    από τήν αρχαία μήτρα τού ναζισμού israel über alles
    τής καλοοργανωμένης μισοθεΐας, μισανθρωπίας, μισελληνισμού;

    Μπά,
    αυτά είναι συνωμοσιολογίες, νά: https://en.wikipedia.org/wiki/European_Jewish_Parliament,
    πού λέει η μαύρη προπαγάνδα…

    *
    αυτός είναι ό λόγος πού τούς έδιωξαν από 100+ μέρη
    τά τελευταία 1800 χρόνια,
    νά: http://www.subvertednation.net/jew-lists/jewish-expulsions-and-exiles/, history speaks

    ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ

    νά παίρνουμε κι εμείς σειρά,
    ζγά ζγά…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
30,500ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα