Μανχάταν: Αντρας παρέσυρε με το φορτηγάκι του ποδηλάτες και άνοιξε πυρ -Τουλάχιστον επτά νεκροί

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -
15 ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ

Συναγερμός σήμανε στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης όταν άντρας παρέσυρε με το όχημά του ποδηλάτες και στη συνέχεια άνοιξε πυρ εναντίον πολιτών, σκοτώνοντας τουλάχιστον επτά ανθρώπους και τραυματίζοντας άλλους 15.

To αμερικανικό δίκτυο ΝΒC αναφέρει ότι στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, που έχουν αποκλείσει την περιοχή.

Η αστυνομία, σύμφωνα με το Reuters, αναφέρει πως ένας άνδρας συνελήφθη ενώ παράλληλα καλεί τους πολίτες να μην πλησιάζουν την περιοχή. Το επεισόδιο σημειώθηκε κοντά στον Αυτοκινητόδρομο Γουέστ Σάιντ, ανέφερε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας Άχμεντ Νάσερ.

Η αστυνομία διευκρινίζει πως δεν συνδέει για την ώρα το περιστατικό με τρομοκρατία. Για το περιστατικό έχει ενημερωθεί και ο Ντόναλντ Τραμπ.

Τι λένε αυτόπτες μάρτυρες 

Oι πρώτες εικόνες από το σημείο είναι σοκαριστικές… Ανθρωποι πεσμένοι στο έδαφος και ποδήλατα που έχουν μετατραπεί σε άμορφες μάζες.

«Αρχισαν όλοι να τρέχουν» δήλωσε ένας αυτόπτης μάρτυρας στο ABC News, και συμπλήρωσε: «Ολα έγιναν τόσο γρήγορα».

Ενας άλλος αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε στο ίδιο δίκτυο: «Συνέχιζε να κινείται με μεγάλη ταχύτητα. Πάλι καλά που δεν είχαν βγει ακόμη τα παιδιά στους δρόμους για το Halloween». Στις ΗΠΑ, το τελευταίο βράδυ του Οκτωβρίου, οι δρόμοι πλημμυρίζουν από παιδιά που πηγαίνουν από σπίτι σε σπίτι και μαζεύουν γλυκά.

Σε tweet του, ο εκπρόσωπος Τύπου του δημάρχου της Νέας Υόρκης αναφέρει ότι δεν υπάρχει πλέον κίνδυνος. O δήμαρχος Μπιλ ντε Μπλάζιο έχει ενημερωθεί για το περιστατικό και κατευθύνεται προς το σημείο.

Ο τραγουδιστής Josh Groban εγράψε στο Twitter πως άκουσε πυροβολισμούς ενώ είχε βγάλει βόλτα τον σκύλο του.

iefimerida.gr

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα