Βόσνιος ηγέτης: Η Ευρώπη δεν ανήκει μόνο στους Χριστιανούς

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

 

 

 

 

 

 

 

 

Το μέλος της Βοσνιακής προεδρίας της Βοσνίας- Ερζεγοβίνης, Μπακίρ Ιζετμπέγκοβιτς, δήλωσε σήμερα ότι η Ευρώπη δεν ανήκει μόνο στους χριστιανούς, αφού ο Χριστιανισμός, ενώ έχει φθάσει στην Ευρώπη πριν από το Ισλάμ, προέρχεται εντούτοις από τον ίδιο  τόπο, όπως σημειώνει το σερβικό πρακτορείο Τανγιούγκ.

Στο τριήμερο συνέδριο των μουσουλμάνων «Βόσνιοι- Ευρωπαίοι μουσουλμάνοι μεταξύ ισλαμοφοβίας και εξτρεμισμού» δήλωσε ότι η ισλαμοφοβία, είναι ένα μέρος της ξενοφοβίας που διαπνέει ένα πρωτόγονο μίσος για τον άλλον και το ξένο.

Έγινε πιο παραστατικός όταν είπε ότι ο Ιησούς σήμερα εάν ερχόταν στην Ευρώπη θα έμοιαζε με όλους αυτούς που προέρχονται από τις αραβικές χώρες και ότι στη μητέρα Του, Μαρία, θα απαγορευότανε να σπουδάσει στη Σορβόννη, επειδή θα φορούσε μαντίλα.

(Στοιχεία από tanjug.rs)

http://www.echedoros-a.gr

spot_img

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τι τ’ωθελε ο μουσουλμανος Μπακιρ Ιζεμπεκοβιτς, να αναφερει τον Χριστο και την Μαρια-δεν την δεχεται ως Παναγια , μουσουλμανος γαρ-.γιατι εκεινο το κρατος των Ρωμαιο- Εβραιων αναγκασε τον Ιωσηφ -για να διασωθουν απο την σφαγη-να παραλαβει την Μαρια και τον Χριστο και να μετοικησουν στην Αιγυπτο ,οπου παρεμειναν για 12 χρονια. Οσο για τις μαντηλες δεν χρειαζονται να τις φορουν , γιατι δεν ζουν στις ερημους με τις πολλες αμμοθυελες, αλλα στην καθαρη Ευρωπη, με τις αμετρητες οικολογικες ΜΗΚΥΟ . Αντι της μαντηλας, ας κρεμασουν στο λαιμο τους ενα μισοφεγγαρο, με τον μυστηριο Μωαμεθ τους σε μικρη απεικονιση , τα οποια δεν ειναι αναγκη να ειναι και εμφανη. Τελος, αφου την ισλαμοφοβια την θεωρει ξενοφοβια, ας καλεσει να εγκατασταθουν στην Χωρα του ολα τα ζωντα μελη τΩΝ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
30,500ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα