Μπουτάρης: Εδινα κάνναβη στη γυναίκα μου με ιατρική συμβουλή

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Την προσωπική του ιστορία για τη χρήση της ιατρικής κάνναβης έκανε γνωστή ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης

Χαρακτηριστικά ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης μιλώντας στον ΣΚΑΪ  είπε: «έδινα στην γυναίκα μου χασίσι, με ιατρική συμβουλή» και εξήγησε πως ο γιατρός τον είχε ενημερώσει πως μπορεί να χρησιμεύσει ως παυσίπονο για τους πόνους.

Ερωτηθείς ο κ. Μπουτάρης συμπλήρωσε πως δεν δίνει κανένα «σήμα» προς τον κόσμο, αντιθέτως υποστηρίζει ότι αναφέρεται αποκλειστικά στην φαρμακευτική χρήση της κάνναβης με ιατρική συνταγή και θεωρεί «χαζομάρες» τις δηλώσεις κυβερνητικών στελεχών περί «γλάστρας σε κάθε μπαλκόνι».

kathimerini.gr

spot_img

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. ”Τα εν οικω μη εν δημω”, αλλα ο κ. Μπουταρης ως Δημαρχος της Θεσ/νικης τα ανεκοινωσε. Τυχαια ;;;. Παντως δεν θελει το χασις σε γλαστρες . Αραγε ποιος θα σταματησει τις χασισοφυτειες, οι οποιες ενοψει αυξησεως των τουριστων θα αυξηθουν και θα δημιουργηθουν και αποθηκες,εργοστασια επεξεργασιας κλπ,κλπ. Μηπως οι αγροφυλακες , που δεν υπαρχουν. Σιγουρα παντως θα αυξηθουν οι σεκιουριταδες για την φυλαξη τους , με αναλογη εκπαιδευση σε γυμναστηρια και σε χωρους εκμαθησεως πολεμικων τεχνων. Και αντε μετα να επιβληθει το κρατος -και μαλιστα το δικο μας-. Μηπως τελικα παμε να σπασουμε το μονοπωλιο του Πακισταν, Αφγανισταν, Τουρκιας, Αλβανιας και Σκοπιων;;;. Θελουμε παραγωγικες ,αλλα οχι τετοιες επενδυσεις, που θα θεριεψουν την διαπλοκη με ολους τους υπαλληλους και τους πολιτικους, αλλα Λατινικη Αμερικη . Βρε τι κανει ο διαβολος οταν δεν εχει δουλεια;;;.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
30,600ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα