Οι ακριβές γόβες της κυρίας Μπαζιάνα

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Τώρα που οι ατυχείς εμφανίσεις που κράζαμε ανήκουν στο παρελθόν και η σύντροφος του Πρωθυπουργού είναι υπέρκομψη, τι βρήκαμε να της προσάψουμε; Οτι φόρεσε γόβες των €590. Τι θέλουμε τελικά; Αριστερή Πρώτη Κυρία που κερδίζει τις εντυπώσεις ή Πρώτη Κυρία με «αριστερό» φτηνοπάπουτσο και ταγάρι;

Λίλα ΣταμπούλογλουΛίλα Σταμπούλογλου19 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017, 12:06 

Κανείς δεν μπορεί πια να το αρνηθεί. Οι εμφανίσεις της Μπέτυς Μπαζιάνα τον τελευταίο καιρό είναι υποδειγματικές. Υπέροχα σύνολα, κομψά, καλοφτιαγμένα, στα μέτρα και στο στυλ της, το κάθε ένα κατάλληλο για την περίσταση στην οποία το φοράει. Δεν ξέρω αν το αποτέλεσμα που βλέπουμε είναι δικό της ή αν τα εύσημα ανήκουν στους ειδικούς (αν και σ’ αυτές τις περιπτώσεις συνήθως δεν γίνεται δουλειά χωρίς στυλίστες, είναι δε απόλυτα σωστό να ζητάς τη βοήθειά τους), το αποτέλεσμα πάντως είναι, κι αυτό έχει σημασία, ότι η Μπέτυ Μπαζιάνα έχει μετατραπεί σε μια Πρώτη Κυρία που χαίρεσαι να τη βλέπεις.

Εχει διανύσει πολλά χιλιόμετρα η γυναίκα για να φτάσει ως εδώ και έχει δεχτεί σκληρή κριτική για τις επιλογές που έκανε κάποτε. Αδιάφορα κοστούμια, στενά φορέματα ακατάλληλα των περιστάσεων, φόδρες που βλέπαμε να κρέμονται κάτω απ’ τις φούστες, σχεδόν πάντα υπήρχε κάτι στην παρουσία της που εγκλώβιζε την αρνητική προσοχή μας. Επιφανειακό να κρίνουμε την εικόνα της; Μπορεί, αλλά έτσι συμβαίνει με τις Πρώτες Κυρίες, το περίβλημα παίζει κι αυτό το ρόλο του και διαμορφώνει την κριτική προς το πρόσωπό τους αλλά και προς τον Πρωθυπουργό άνδρα τους. Όπως είπε ο Τόμας Ντιούαρ: μην κρίνεις έναν άντρα από τα ρούχα του, αλλά από τα ρούχα της γυναίκας του.

Και τώρα που οι ατυχείς εμφανίσεις που κράζαμε ανήκουν στο παρελθόν και η κυρία Μπαζιάνα είναι υπέρκομψη και πάντα καλοντυμένη, τι βρήκαμε να της προσάψουμε; Το ότι φόρεσε ακριβές γόβες! Συγκεκριμένα, ήταν οι γόβες που φόρεσε στην ξενάγησή της στην επίσημη κατοικία του αντιπροέδρου των ΗΠΑ από την σύζυγό του Κάρεν Πενς.

«Οι γόβες της κάνουν 590 ευρώ!», έβλεπες τίτλο με bold και θαυμαστικό στα sites. Οπως οι τίτλοι στα εγκλήματα. Προφανώς, σαν έγκλημα αντιμετωπίστηκε και η επιλογή της γυναίκας του Πρωθυπουργού να φορέσει ακριβό παπούτσι. Φυσικά, το κράξιμο συνεχίστηκε και στα social media, με μπόλικη χολή να πέφτει πάνω της για την τσουχτερή επιλογή: Αριστερά με γόβες 590 ευρώ, γίνεται;

Οχι, δεν γίνεται. Αλλά, ποια Αριστερά; Εδώ η Αριστερά έχει φύγει απ’ τον ΣΥΡΙΖΑ, δεν θα φύγει από το ντύσιμο της κυρίας Μπαζιάνα; Κατά τη γνώμη μου, καλώς έφυγε από εκεί. Οσο μας κακοφαίνεται μια αριστερή με πανάκριβες γόβες, θα μας κακοφαινόταν περισσότερο να πήγαινε στον Λευκό Οίκο με φτηνοπάπουτσο και ταγάρι. Στην τελική, πρέπει και εμείς να αποφασίσουμε τι θέλουμε. Θέλουμε μια Πρώτη Κυρία που φυσάει και εισπράττει θετικά σχόλια παγκοσμίως, ή θέλουμε μια Πρώτη Κυρία που θα πάει στον Λευκό Οίκο και όλοι θα μιλάνε για την ξεχαρβαλωμένη φόδρα στη φούστα της;

Προσωπικά, προτιμώ το πρώτο. Θέλω εκείνη που εκπροσωπεί τη χώρα μου να έχει την καλύτερη δυνατή εικόνα που μπορεί να έχει. Θέλω να τη βλέπουν και να γράφουν επαίνους για το στυλ της και το πόσο προσεγμένο είναι. Και κακά τα ψέματα, αν θες να είσαι καλοντυμένος, το πληρώνεις κατιτίς παραπάνω. Υπέρκομψη Πρώτη Κυρία με παπούτσι του πενηντάρικου και σύνολο απ’ το πανέρι δεν γίνεσαι.

Είναι μάλιστα προς τιμήν της κυρία Μπαζιάνα το ότι επιλέγει ρούχα και παπούτσια ελλήνων σχεδιαστών. Οι συγκεκριμένες γόβες είναι χειροποίητες και φέρουν την υπογραφή του Στάθη Σαμαντά, ενώ το τουιντ ταγέρ που φορούσε ανήκει στον οίκο Laskaris, όπως και τα περισσότερα ρούχα που φορά.

protagon.gr

spot_img

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Μηπως οι περισσοτεροι Συριζαιοι και ολοι οι αυτοαποκαλουμενοι αριστεροι-μονιμως αυταπατημενοι και προδομενοι- ξεπερνουν το διλημμα της κυριας δημοσιογραφου και θα ηθελαν να μη ειχε παει σαυτην την επισκεψη του πρωθυπουργου, οπως δεν πηγε και σε πολλες αλλες, οταν μαλιστα θα απουσιαζε και η κυρια ΤΡΑΜΠ;;;. Αλλα τι λεει η παροιμια;;;. ”Το χρημα πολλοι εμισησαν την δοξαν ουδεις”,καθως και το λαικο ασμα ”ολοι το ιδιο ειμαστε σε τουτον τον κοσμακη, λαος και Κολωνακι”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
30,600ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα