Ο Πούτιν σκάει στα γέλια όταν υπουργός του προτείνει να εξάγουν χοιρινό σε μουσουλμάνους [βίντεο]

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -
ΔΕΝ ΣΥΓΚΡΑΤΕΙΤΑΙ

Τη σπάνια στιγμή που ο Πρόεδρος της Ρωσίας ξεσπά σε γέλια κατέγραψε η κάμερα σε συνάντηση του με υπουργούς για την ανάπτυξη της γεωργίας, με τον υπουργό Γεωργίας να προτείνει την εξαγωγή χοιρινού κρέατος στην… Ινδονησία.

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα γέλια του όταν ο υπουργός Γεωργίας Αλεξάντερ Τκατσόφ πρότεινε την εξαγωγή χοιρινού κρέατος στην Ινδονησία, χώρα όπου στην πλειονότητα ζουν μουσουλμάνοι.

Κατά τη διάρκειας της συζήτησης για την ανάπτυξη της γεωργίας στις 13 Οκτωβρίου, ο Τκατσόφ πρότεινε την αύξηση της εξαγωγής χοιρινού κρέατος στην Ασία.

«Οι Γερμανοί εξάγουν τη μισή παραγωγή χοιρινού τους. Κοιτάξτε τους αριθμούς στη Γερμανία: 5,5 εκατομμύρια τόνοι χοιρινού παράγονται το χρόνο, εκ των οποίων σχεδόν τα τρία εκατομμύρια εξάγονται σε όλες τις χώρες, στην Κίνα, την Ινδονησία, την Ιαπωνία, την Κορέα κλπ» δήλωσε ο Τκατσόφ.

Και απάντησε ο Πούτιν: «Η Ινδονησία είναι μουσουλμανική χώρα. Δεν τρώνε χοιρινό».

«Πολύ καλά» είπε ο Τκατσόφ, προτού προσθέσει: «Ποια η διαφορά;»

Τότε ήταν που ο Πούτιν δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα γέλια του και κάλυψε το πρόσωπό του για να μην φανεί.

Να σημειωθεί ότι η κατανάλωση χοιρινού κρέατος απαγορεύεται στη μουσουλμανική θρησκεία.

Πηγή: Ο Πούτιν σκάει στα γέλια όταν υπουργός του προτείνει να εξάγουν χοιρινό σε μουσουλμάνους [βίντεο] | iefimerida.gr

spot_img

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Και ποιος μας λεει οτι τηρουν ολοι την απαγορευση για μη καταναλωση χοιρινου κρεατος και αν την τηρουν δεν ειναι φονταμελιστες και γενικως επικινδυνοι ,ως ατεκτοι ζηλωτες μωαμεθανοι;;;. Εναι καιρος να τους ”παγκοσμιοποιησουμε” και αυτους , για να ξοδευουν τα πολλα χρηματα τους και να απολαυσουν οσα χαζορουμενα απολαμβανουμε και εμεις. Μαλλον διασωζονται απο τους Ισραηλινους ,που και αυτοι δεν καταλυουν κρεας χοιρινο, αλλοιως θα τους μαθαιναν να τρωνε και λιγδα. Εμεις -καλα εμεις- δεν δεχομαστε ουτε την νηστεια σε χριστιανικες γιορτες πενθους ( Μ.Παρασκευη κλπ), αλλα σταυροκοπιομαστε ,εστω λιγωτεροι, και ”αμα λαχει” καταργουμε με ισχνη πλειοψηφια και το αρσεν και θηλυ της ανθρωπινης δημιουργιας , λες και μας ”κυνηγουνε” αν το κρατουσαμε -οπως πολλα αλλα για τον εαυτο μας-. Παμε για αυξηση ψυχασθενειων και σε οικογενειες μικρων ηλικιων και φυσικα για μεγαλη αυξηση των ψυχολογων , ιδιαιτερα οσων θα δηλωσουν τρανσεξουαλ, για αυξηση της πελατειας τους. Καλα τα ”Χαμογελα του παιδιου” θα πιασουν τζοκερ, με τα αδεσποτα διεμφυλα παιδια. Εμ….δεν θα εχουν παρενεργειες οι πατριδοκτονοι και οικογενειοκτονοι νομοι μας;;;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
30,600ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα