Νίκος Καρανίκας: Θα παραμείνει δίπλα στον Πρωθυπουργό και μετά τη νέα παρεκτροπή;

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Η τελευταία φορά που ο πολυσυζητημένος Νίκος Καρανίκας εμφανίσθηκε δημοσίως, ήταν με την ελεεινή ανάρτηση  στο Διαδίκτυο με την οποία έστελνε “στα τσακίδια” τους Καναδούς της  “Ελντοράντο”. Όταν αναγκάσθηκε να την καταπιεί και κάποιοι είχαν την εντύπωση ότι ήταν τελευταία φορά που εμφανιζόταν ως πρωθυπουργικός συνεργάτης- και πάντως ως πρόσωπο εγκατεστημένο στο μέγαρο Μάξιμου.

Έπεσαν έξω. Ο Καρανίκας, διατηρώντας την  ιδιότητα κάποιου που σχετίζεται με Πρωθυπουργό ανάρτησε τα εξής  θλιβερά για τον -υπ΄ ατμόν  από τον ΣΥΡΙΖΑ -ευρωβουλευτή Κώστα Χρυσόγονο.

“ Ο χρυσός γόνος του αριβισμού θέλει και εξουσία… Η δύναμη των ΜΜΕ δημιουργεί -και- τις αυταπάτες ή τους φόβους του υποκειμένου. Δείτε τον δικηγόρο της Θεσσαλονίκης που ήταν καροτσάκι του Βενιζέλου μέχρι το 2013.Ήρθε στον ΣΥΡΙΖΑ- όταν έχανε το ΠΑΣΟΚ- και αφού είδε ότι θα κυβερνήσει η αριστερά, έπιασε στασίδι. Έγινε ευρωβουλευτής και μόλις τρομοκρατήθηκε, βλέποντας τις – στημένες – δημοσκοπήσεις, φοβήθηκε ότι δεν θα ξανά αναδειχθεί ευρωβουλευτής και έτσι χάραξε δική του πορεία, αυτήν του αριβίστα τυχοδιώκτη που μαζεύει αποζημιώσεις και συσσωρεύει χρήμα στο όνομα της πολιτικής. 

Πήραν τα μυαλά του αέρα με την δημοσιότητα που του δίνουν τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ και τώρα ανέβηκε στα κεραμίδια και ανακοινώνει ότι θέλει να κάνει κόμμα-κίνηση – μαζικό. Έλεος με τον κάθε τυχοδιώκτη που νομίζει ότι, αν έχει μαζί του τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ θα κάνει και κόμμα, που θα το βολτάρει δεξιά και αριστερά… Στο τέλος η αυτοαποκαλούμενη κεντροαριστερά ( και αυτός εκει θα πάει) θα μαζέψει ανταγωνισμούς φυγόκεντρους και δεν θα στεριώσει …να το δείτε ότι θα είναι συνέδριο διάσπασης. Κάθε καιροσκόπος, όπως αυτός και ένα καλάθι με ψήφους και δημαγωγίες. Ο χρυσός γόνος του αριβισμού θέλει και εξουσία. Ας κατέβει στις εκλογές να γελάσουμε
 …”

Προφανώς δεν έχει σημασία τι λέει ο εν λόγω Καρανίκας  για οποιονδήποτε. Την αποκτά όμως από τη στιγμή που παραμένει στον  κύκλο των συνεργατών του Αλέξη Τσίπρα, έστω και αν όλοι ξέρουν γιατί παραμένει.

Αλλά όσο μεγαλόψυχος και αν θέλει να φανεί ο Πρωθυπουργός με κάποιον γραφικό, όσο και αν δεν θέλει να ασχοληθεί, η θεσμική συσχέτιση μαζί του, τον συσχετίζει και με όσα λέει  ο Καρανίκας. Δεν έφυγε με τη ζημιά που του έκανε με τα “τσακίδια”.  Όμως αν και μετά τη αήθη επίθεση στον Χρυσόγονο  κανείς δεν θα πιστέψει ότι ενεργεί μόνος του, αν παραμείνει στη θέση του.

Το ήθος του Τσίπρα απέχει από αυτά και ο λόγος του είναι ευπρεπής για όλους. Άρα κάτι δεν γίνεται καλά στο μέγαρο Μάξιμου. Κάτι κρύβουν από τον Πρωθυπουργό οι άλλοι συνεργάτες του.

Η απασχόληση σε ένα πρωθυπουργικό γραφείο είναι πολύ σοβαρή υπόθεση για να τη διατηρεί κάποιος που βγάζει απωθημένα και συνοικιακές κακίες με τον χειρότερο τρόπο. Αν το εγκρίνει ο Τσίπρας, τόσο το χειρότερο για τον ίδιο…

Νίκος Καρανίκας: Θα παραμείνει δίπλα στον Πρωθυπουργό και μετά τη νέα παρεκτροπή;

spot_img

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Επιλογή συνεργάτη από πρωθυπουργό στην Ελλάδα του 2017…
    ‘Λαμπρό παράδειγμα’ ο καρανίκος, πως τον λένε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
30,600ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα