Παραιτήθηκε ο Διονύσης Τσακνής από πρόεδρος της ΕΡΤ

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -
ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ

Παραιτήθηκε ο Διονύσης Τσακνής από πρόεδρος της ΕΡΤ

Παραιτήθηκε από την  προεδρία της ΕΡΤ ο Διονύσης Τσακνής.

Η απόφαση αυτή ελήφθη χθες το μεσημέρι, κατά την εκδήλωση παρουσίασης της νέας διοίκηση της ΕΡΤ από τoν υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκο Παππά.

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που ο συνθήτης δηλώνει ότι θα αποχωρήσει από την εταιρεία.  Η πρώτη φορά ήταν τον Αύγουστο του 2017, όπως είχε αποκαλύψει η «Καθημερινή», εξαιτίας της διαφωνίας του για την τοποθέτηση του Βασίλη Κωστόπουλου στην ΕΡΤ, σε θέση διευθύνοντος συμβούλου. Οι δύο άνδρες είχαν βρεθεί αντιμέτωποι στα δικαστήρια, με αφορμή την ΑΕΠΙ πριν από περίπου μια δεκαετία.

Ο συνθέτης, ως μέλος της ΑΕΠΙ είχε καταθέσει εναντίον του σημερινού διευθύνοντος συμβούλου της ΕΡΤ. Το ζήτημα της υπογραφής σύμβασης της ΕΡΤ με την ΑΕΠΙ είχε επανέλθει το καλοκαίρι, κατά τη διάρκεια του ελέγχου από την οικονομική αστυνομία και ο νέος διευθύνων σύμβουλος είχε παγώσει τη διαδικασία.

Σε δηλώσεις που έκανε στην εφημερίδα «Εφημερίδα των Συντακτών» ο συνθέτης θεώρησε ότι μετά τη χθεσινή εκδήλωση υπήρξε νομιμοποίηση του «Καλφαγιανισμού» στην ΕΡΤ, από την κυβέρνηση αλλά και τον ΣΥΡΙΖΑ και ανέφερε στην εφημερίδα πως αυτό «ας γίνει χωρίς εμένα».

iefimerida.gr

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
30,500ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα