Οι Anonymous Greece χτύπησαν: Διέρρευσαν επίσημα έγγραφα [εικόνες]

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -
«ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΠΟΛΛΑ» ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΝ

Φωτογραφία: Anonymous/FB
Φωτογραφία: Anonymous/FB

Πράξη έκαναν τις απειλές τους οι Anonymous Greece, που ξεκίνησαν σήμερα τις «διαρροές», με πρώτα θύματά τους την Τράπεζα της Ελλάδος και το υπουργείο Εσωτερικών.

Το υλικό που ανήρτησαν στη σελίδα τους στο Facebook αποτελείται από πάνω από 2.500 ηλεκτρονικά αρχεία -1.216 σε φάκελο με την ονομασία «Τράπεζα της Ελλάδας» και άλλα 1.322 αρχεία σε δεύτερο φάκελο για τα έγγραφα του υπουργείου Εσωτερικών. Ο συνολικός όγκος του φακέλου για την ΤτΕ είναι 928MB ενώ του υπουργείου Εσωτερικών 545MB.

Οι Anonymous προανήγγειλαν τη διαρροή αργά το απόγευμα της Τρίτης και παρέθεσαν το σχετικό λινκ, που επιτρέπει στους χρήστες να κατεβάσουν το υλικό στον υπολογιστή τους.

Σε δεύτερη ανάρτησή τους, προειδοποίησαν, μάλιστα, ότι «θα ακολουθήσουν πολλά».

Η εν λόγω διαρροή έρχεται μερικές ημέρες αφότου οι χάκερ Anonymous έριξαν τη σελίδα των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών στον διαδικτυακό τόπο της Τράπεζας της Ελλάδας.

Οι Anonymous Greece είχαν προειδοποιήσει από τη Δευτέρα ότι σκοπεύουν να προχωρήσουν «προειδοποιήσεις», όπως έγραφε ανάρτησή τους.

«Η ΤτΕ ήταν μια δοκιμή. Δεν ήταν ακριβώς επίθεση, ήταν προειδοποίηση! Τα χειρότερα έρχονται! #AnonymousGreece» προειδοποιούσαν, ενώ λίγη ώρα αργότερα επέστρεψαν με δεύτερη ανάρτηση: «“ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ Προς: ΕΟΠΥΥ , Τράπεζα Πειραιώς. 2 Βάσεις δεδομένων είναι στα χέρια μας. Μία λάθος κίνηση και όλα θα δημοσιευθούν και θα χρησιμοποιηθούν εναντίον σας!”».

Πηγή: Οι Anonymous Greece χτύπησαν: Διέρρευσαν επίσημα έγγραφα [εικόνες] | iefimerida.gr

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,400ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα