Νοτιοκορεάτισσα, 25 χρόνια μικρότερή του, το νέο αμόρε του Γκέρχαρντ Σρέντερ [εικόνες]

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -
ΣΟ ΓΙΟΝ ΚΙΜ

Νοτιοκορεάτισσα, 25 χρόνια μικρότερή του, το νέο αμόρε του Γκέρχαρντ Σρέντερ [εικόνες]

8.000 χιλιόμετρα μακριά από την πατρίδα του βρήκε ο πρώην καγκελάριος της Γερμανίας Γκέρχαρντ Σρέντερ τον νέο έρωτα της ζωής του στο πρόσωπο μιας κατά 25 χρόνια νεότερής του Κορεάτισσας.

Η 48χρονη Σο Γιον Κιμ ζει στη Σεούλ και σύμφωνα με δημοσιεύματα του γερμανικού Τύπου έχει εργαστεί στο παρελθόν ως διερμηνέας του 73χρονου Σοσιαλδημοκράτη πολιτικού. Η μετακόμισή της στο Ανόβερο είναι τελειωμένη υπόθεση.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν, όπως αναφέρει η Bild, πριν από δύο χρόνια, στη διάρκεια μιας συνάντησης για μάνατζερ. Όπως και ο Σρέντερ, η Σο Γιον Κιμ είναι ακόμη παντρεμένη, αλλά ζει χωριστά από τον άνδρα της, με τον οποίο έχει αποκτήσει μία κόρη.

(Φωτογραφία: Facebook/So Yeon Kim)

Ο Γκέρχαρντ Σρέντερ και η γυναίκα του Ντόρις αποφάσισαν ήδη από τον Σεπτέμβριο του περασμένου χρόνου να προχωρήσουν στο διαζύγιο, που δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί.

Πέτρα του σκανδάλου ήταν η Νοτιοκορεάτισσα, όπως επιβεβαίωσε η ίδια η Ντόρις με ανάρτησή της στο Facebook.

«Η κυρία Κιμ ήταν την άνοιξη του 2016 η αιτία -αν και όχι ο μοναδικός λόγος- για τον τελειωτικό μας χωρισμό», έγραψε. «Η οικογένειά μου σεβάστηκε την επιθυμία για διακριτικότητα, αφού η κυρία Κιμ ήθελε να τακτοποιήσει πρώτα τις προσωπικές της υποθέσεις. Οι δημόσιες εμφανίσεις δείχνουν ότι το πέτυχε»…

Στο Ανόβερο ήταν, πάντως, κοινό μυστικό ότι ο Σρέντερ είχε βρει έναν νέο έρωτα μετά από 20 χρόνια γάμου με την Ντόρις, με την οποία έχουν υιοθετήσει δύο παιδιά.

Πηγή: Νοτιοκορεάτισσα, 25 χρόνια μικρότερή του, το νέο αμόρε του Γκέρχαρντ Σρέντερ [εικόνες] | iefimerida.gr

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
30,600ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα