Ο Χότζας- φίλος του Ερντογάν, ονειρεύεται πόλεμο.

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

18/09/2017

Ο Τζουπελί Αχμέτ έδωσε τον ¨πολεμικό τόνο¨ : Στο όνειρο μου η βουλή αποφάσισε πόλεμο, ας είναι καλότυχο

Ο Αχμέτ Μαχμούτ Ουνλου που είναι γνωστός ως Τζουπελί Αχμέτ Χότζα, είναι από τους ηγέτες της κοινότητας Ισμαήλαγά και δήλωσε πως στο όνειρο του είδε πως η βουλή πήρε απόφαση για πόλεμο και πρόσθεσε ¨Ας είναι καλότυχο αυτό για την πατρίδα μας¨.

………………….

Ο διάσημος για τις ομιλίες που κάνει και δημοσιεύει στο YouTube περιέγραψε ως εξής το όνειρο του: ¨Τις προάλλες είδα ένα όνειρο. Πολλά βλέπω και τα περισσότερα δεν μπορώ να σας τα περιγράψω. Είδα την βουλή και αυτοί με είδαν. Υπήρχε μια ασπρόμαυρη οθόνη τηλεόρασης. Ακούω κάποιους να λένε ¨Ειρήνη στην ειρήνη, ειρήνη στον πόλεμο¨.  Με νευρίασε και είπα ¨Μα τι κουβέντα είναι αυτή¨. …Είπα τότε ¨Ειρήνη στην ειρήνη, πόλεμο στον πόλεμο. Αν ο άλλος μας κάνει πόλεμο, εμείς πως θα κάνουμε ειρήνη;¨. Τότε ήρθαν και άλλοι βουλευτές και μου είπαν ¨Εσύ τις λες;¨ Είδα ότι και άλλοι είχαν την ίδια άποψη με μένα, αλλά υπήρχαν και άλλες κουβέντες εκεί. Μου είπαν τότε  ¨Α έτσι;¨ , υπέγραψαν και χτυπήθηκε και σφραγίδα.

…………….

Ο Τζουπελί Αχμέτ Χότζα είπε πως η απόφαση πολέμου που πήρε η  βουλή στο όνειρο του ήταν κατά της Περιφερειακής Κουρδικής Κυβέρνησης του Β. Ιρακ που ετοιμάζεται για δημοψήφισμα για την ανεξαρτησία και πρόσθεσε πως η απόφαση αυτή πάρθηκε ¨για να μην διασπαστεί η πατρίδα και για να μην δημιουργηθεί το Σιωνι-στάν που το λένε Κουρδιστάν.

………………….

 http://www.diken.com.tr/cubbeli-ahmet-mehteri-verdi-ruyamda-meclis-savas-karari-aldi-hayirlisi-olsun/

18/9/2017

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα