Ζόραν Ζάεφ: Έχουμε και εμείς άσσους στο μανίκι κατά της Ελλάδας

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

 

 

 

 

 

 

 

«Έχουμε άσσους στο μανίκι που δεν χρησιμοποιήσαμε εναντίον της Ελλάδας», δήλωσε ο πρωθυπουργός των Σκοπίων σε συνέντευξή του

«Έχουμε και εμείς άσσους στο μανίκι, τους οποίους δεν χρησιμοποιήσαμε, μην νομίζετε ότι δεν έχουμε επειδή δεν τους χρησιμοποιήσαμε. Πιθανόν η Ελλάδα να έχει και αυτή άσσους, αλλά αυτό είναι δικό της θέμα», δήλωσε ο πρωθυπουργός Ζόραν Ζάεφ, απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με τη διαφωνία του ονόματος με την Ελλάδα, στο τηλεοπτικό πρόγραμμα «Τοπ-Τόπικ» της τηλεόρασης ‘Telma’.

Ο Ζάεφ δήλωσε ότι η νέα κυβέρνηση αναζητά βοήθεια από την Ελλάδα και θέλει διάλογο εποικοδομητικό, αλλά, όχι με κάθε κόστος.

(meta.mk)

http://www.echedoros-a.gr

spot_img

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Νομιζω οι ασσοι στο μανικι του κ. ΖΑΕΦ ειναι για εσωτερικη καταναλωση, εν οψει εκλογων, για αναδειξη τοπικης αυτοδιοκησεως στην ΦΥΡΟΜ. Παντως ενας ασσος στο μανικι του ειναι να υποσχεθει και να πραγματοποιησει αλλαγη του Συνταγματος τους με δημοψηφισμα και να ”καταπνιξει”με τους συγκυβερνητες Αλβανους την Αρχαιομακεδονοπληξια τους , καταστρεφοντας και τα ανεγερθεντα μνημεια και αγαλματα στα Σκοπια , που εγιναν επι Γκρουεφσκι, η αναγερση των οποιων παντως εδωσε δουλεια και χρηματα σε πολλα επαγγελματα. Θα συμβει σιγουρα και αυτο ,γιατι ειναι η τελευταια αυταπατη παγκοσμιως, μετα τις αυτασπατες της διατεταγμενης ισοτητας και αλληλεγγυης των κομμουνιστοικων ιδεολογιων και κρατων. Τι λεμε ”το ψεμμα-και τι ψεμμα-εχει κοντα ποδαρια”. Μηπως στην Ελλαδα μας δεν ξεχασαμε τα ψεμματα , που ελλεγαν οι γνωστοι πολιτικοι μας πριν 40 χρονια ,που τελευταια τα ξαναειπαν για την εξουσια ρε …, γιατι αλλοιως δεν θα ειχαμε μελλον μετα το καλοκαιρι του 2015 στην Ευρωπη ΜΑΣ;;;. Ετσι και οι Σκοπιανοι. Αν θελουν να εχουν μελλον στην Ευρωπη, πρεπει να ξεχασουν το συντομωτερο το ψεμματα τους,που ελεγαν απο το 1945. Οι παλαιοι-φανατικοι για το ψωμακι τους ”Μακεδονες”-ας παραμερισουν και ας παθουν ”αφωνια” για να ζησουν τα παιδια και κυριως τα εγγονια τους καλυτερα και μεσα στην Ευρωπη κσι με την Ελλαδα, οι περισοοτεροι των οποιων την γνωριζουν καλυτερα και απο την μικρη χωρα τους με τις διασπαρτες μειονοτικες περιοχες και γλωσσες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
30,500ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα