Αυτή η σέξι Γερμανίδα ηθοποιός είναι ο «κρυφός άσος» της Μέρκελ [εικόνες]

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -
ΣΟΦΙΑ ΤΟΜΑΛΑ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΡ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΡ

Μια πασίγνωστη στη Γερμανία ηθοποιός και τηλεπερσόνα, η καλλονή Σοφία Τομάλα, την οποία έχει συμπεριλάβει το περιοδικό FHM στη λίστα του με τις πιο σέξι γυναίκες, είναι σύμφωνα με την εφημερίδα Bild το «κρυφό όπλο» της Άνγκελα Μέρκελ στην προεκλογική εκστρατεία.

Το διάσημο μοντέλο, που έχει απασχολήσει πολλές φορές τα σκανδαλοθηρικά έντυπα της πατρίδας της με τη θυελλώδη ερωτική της ζωή, δεν κρύβει τον θαυμασμό της για τη «σιδηρά καγκελάριο», μια από τις «ισχυρότερες και εξυπνότερες γυναίκες», όπως λέει.

H Σοφία Τομάλα είχε γοητεύσει τον πρίγκιπα Χάρι, όταν συναντήθηκαν σε φιλανθρωπική εκδήλωση στο Βερολίνο το 2010

Και χθες είχε την ευκαιρία να συναντήσει το ίνδαλμά της στο Βερολίνο στο πλαίσιο ενός γεύματος εργασίας για νέες γυναίκες επιχειρηματίες και να συζητήσουν.

Μετά τη συνάντηση το 27χρονο μοντέλο ανήρτησε αυτή τη φωτογραφία στο Instagram γράφοντας για τη Μέρκελ: «Εντυπωσιακή και προπαντός αληθινή».

Κόρη της ηθοποιού Σιμόν Τομάλα η Σοφία είναι από τις αρχές του μήνα του επίσημο πρόσωπο της καμπάνιας υποστήριξης προς τη Μέρκελ.

«Μου αρέσει γιατί είναι πλήρως απαλλαγμένη από σκάνδαλα…», αναφέρει η λεζάντα στην ασπρόμαυρη φωτογραφία που έχει αναρτηθεί στον ιστότοπο «Υποστηρίξτε τη Μέρκελ»

της CDU.

Όσο για τη συμπάθειά της προς τους Χριστιανοδημοκράτες; Όπως δήλωσε στη Bild: «Μου αρέσει να είμαι η σέξι Σοφία, όλοι το ξέρουν αυτό. Μου αρέσει να είμαι το καυτό κορίτσι, αλλά έχω και μια συντηρητική πλευρά. Φυσικά και επιθυμώ την ασφάλεια και να αποκτήσω δική μου οικογένεια».

Η υποστήριξη από επώνυμους είναι καλοδεχούμενη για τη Μέρκελ, έστω κι αν η μάχη των εκλογών μοιάζει -εκτός απροόπτου- να έχει κριθεί. Τελευταία δημοσκόπηση του Ινστιτούτου Δημοσκοπήσεων Forsa για λογαριασμό του περιοδικού Stern έδειξε ότι παγιώνεται το προβάδισμα των Χριστιανοδημοκρατών στις 14 ποσοστιαίες μονάδες (37%) έναντι των Σοσιαλδημοκρατών του Μάρτιν Σουλτς (23%).

Όλα τα κόμματα θέλουν εκλογές ανά πενταετία

Την ίδια ώρα οι επικεφαλής των κοινοβουλευτικών ομάδων όλων των κομμάτων της Μπούντεσταγκ τάσσονται υπέρ της διεξαγωγής των ομοσπονδιακών εκλογών ανά πέντε χρόνια -από τέσσερα που είναι σήμερα- ώστε να δίνεται ο αναγκαίος χρόνος στην εκάστοτε κυβέρνηση να ολοκληρώνει το έργο της. Σύμφωνα με δημοσιεύματα του γερμανικού Τύπου η αλλαγή θα ψηφιστεί την ερχόμενη νομοθετική περίοδο και θα ισχύσει μετά τις επόμενες εκλογές του 2021.

Πηγή: Αυτή η σέξι Γερμανίδα ηθοποιός είναι ο «κρυφός άσος» της Μέρκελ [εικόνες] | iefimerida.gr

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα