Καμμένος: Ήρθε η ώρα να πληρώσουν οι απατεώνες και οι νταβατζήδες που λήστεψαν το λαό

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Το μήνυμα πως η χώρα τον Αύγουστο του 2018 θα βγει από την κρίση έστειλε από την Ελασσόνα ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ και υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, ο οποίος παρευρέθηκε χθες το βράδυ στα εγκαίνια των γραφείων του κόμματος στη θεσσαλική πόλη.

«Τον Αύγουστο η πατρίδα μας δεν θα είναι η χώρα της κρίσης, η χώρα της υποτέλειας, της παραδόσεως της εθνικής κυριαρχίας. Θα είναι ξανά μια ελεύθερη χώρα, μια δυνατή χώρα με πολίτες οι οποίοι θα μπορέσουν να αποκτήσουν πίσω αυτά που χάσανε όλη αυτή την διάρκεια των εφτά ετών της σκληρής κρίσης της πατρίδας μας» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Καμμένος, σύμφωνα με το Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ απευθυνόμενος στους φίλους του κόμματος σημείωσε πως η λύση ξεκινάει από την πρωτογενή παραγωγή, ενώ αναφέρθηκε και στο λεγόμενο σύστημα της διαπλοκής.

«Όλοι αυτοί οι απατεώνες και οι νταβατζήδες που έλεγε ο Κώστας Καραμανλής, οι οποίοι λήστεψαν τον ελληνικό λαό ήρθε η ώρα να πληρώσουνε. Ένας-ένας οδηγούνται στη δικαιοσύνη. Ενός-ενός ξηλώνονται τα γαλόνια. Δεν έχει σημασία αν λέγονται Ψυχάρης, Μπόμπολας ή οτιδήποτε άλλο. Ένας, ένας από αυτούς οδηγείται πλέον να φέρει πίσω τα κλεμμένα, γιατί μόνο έτσι θα μπορέσουμε να βάλουμε την πατρίδα μας μπροστά» σημείωσε.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας επέμεινε πως «αυτή η μήτρα του κακού» θα χτυπηθεί, ενώ τόνισε πως «θα συνεργαστούμε με όλες εκείνες τις δυνάμεις μέσα στα πλαίσια των αρχών μας».

Από την μεριά του ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Βασίλης Κόκκαλης ο οποίος συνόδευσε τον κ. Καμμένο στα εγκαίνια των γραφείων του κόμματος, τόνισε πως οι ΑΝΕΛ είναι «το αναγκαίο καλό» για την έξοδο από την κρίση, επισημαίνοντας πως θα διαψευστούν όσοι λένε πως οι ΑΝΕΛ δεν θα καταφέρουν να μπουν στη Βουλή.

Ο κ. Καμμένος κατά την διάρκεια των εγκαινίων παρέδωσε στον Μητροπολίτη Ελασσόνας σεβασμιότατο κ. Χαρίτωνα ένα δώρο με τα σύμβολα των Αγίων προστατών των Ενόπλων δυνάμεων, ενώ μετά το τέλος της τελετής οι δύο άνδρες συναντήθηκαν στην έδρα της Μητρόπολης και συζήτησαν, μεταξύ άλλων, για την προσπάθεια που θα πρέπει να καταβάλει η χώρα μας για την προώθηση του θρησκευτικού τουρισμού.

koutipandoras.gr

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα