Βυθίζεται στα ναρκωτικά η Αλβανία – Μαστουρωμένη η νεολαία – Κατηγορούν τον Ράμα ως αρχηγό των καρτέλ

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Βυθίζεται στα ναρκωτικά η Αλβανία – Μαστουρωμένη η νεολαία – Κατηγορούν τον Ράμα ως αρχηγό των καρτέλ

Μεγάλο θέμα είναι σε όλες τις κυριακάτικες αλβανικές εφημερίδες η κατάσχεση 2,3 τόνων μαριχουάνας από τις ιταλικές Αρχές.
Η ιταλική Αστυνομία συνέλαβε τον Αλβανό διακινητή της τεράστιας ποσότητας, η αξίας της οποίας φτάνει τα 20 εκ. ευρώ.
Το περιστατικό, σύμφωνα με τις εφημερίδες προκάλεσε αντιδράσεις της αλβανικής αντιπολίτευσης, η οποία συνεχίζει να «εκπλήσσεται»…

Ο αρχηγός της αντιπολίτευσης και πρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος,Λουλζίμ Μπάσα κατηγόρησε το Σάββατο τον πρωθυπουργό Έντι Ράμα για τα ναρκωτικά που κατασχέθηκαν στην Ιταλία, χαρακτηρίζοντας αυτό το περιστατικό ως μια πικρή πραγματικότητα.
Σε δηλώσεις του στα ΜΜΕ, ο κ. Μπάσα κατηγόρησε τον Ράμα ότι προστατεύει και τους εγκληματίες και τους πολιτικούς συνεργάτες τους.
Για τον πρόεδρο του Δημοκρατικού Κόμματος, η κατάσχεση αυτής της μεγάλης ποσότητας στην Ιταλία, αποδεικνύει ότι τα όσα ισχυρίζεται ο Ράμα για την καταπολέμηση της καλλιέργειας και της διακίνησης των ναρκωτικών είναι ψέματα.
Ο κ. Μπάσα κατάγγειλε, επίσης, και το διορισμό του Γκραμόζ Ρούτσι στο αξίωμα του προέδρου της Βουλής και του Φατμίρ Τζάφαϊ στο αξίωμα του ΥΠΕΣ, τονίζοντας ότι πρόκειται για άτομα που έχουν σχέσεις με την διακίνηση ναρκωτικών.
Από την πλευρά του το Σοσιαλιστικό Κόμμα Ολοκλήρωσης, διάσπαση του Σοσιαλιστικού Κόμματος του Έντι Ράμα, μέσω του βουλευτή του Εντρίτ Μπραχιμλάρι χαρακτήρισε τον Έντι Ράμα ως τον επικεφαλής της διακίνησης των ναρκωτικών. Σύμφωνα με τον κ. Μπραχιμλάρι, η Αλβανία βυθίζεται κάθε μέρα και περισσότερο στην αβεβαιότητα.
Η εφημερίδα Σέκουλι σε άρθρο της σημειώνει ότι η Αλβανία, ως χώρα παραγωγής και διακίνησης της κοκαΐνης, έχει μεγάλο αριθμό χρηστών και σημειώνει ότι είναι ανησυχητική η χρήση αυτής της ουσίας σε μεγάλο βαθμό από τους νέους της χώρας.
tribune.gr

analystsforchange.org
spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα