Εστειλαν απειλητική επιστολή στον Γαβρόγλου: Βρωμότουρκε πρόσεξε καλά τι κάνεις στα παιδιά μας

23/8/17 | 0 σχόλια | 0 απαντήσεις | 509 εμφανίσεις
ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΥΜΝΟ


Απειλητική επιστολή έλαβε ο Κώστας Γαβρόγλου /Φωτογραφία: Sooc-Nikos Libertas

Απειλητική επιστολή στον υπουργό Παιδείας Κώστα Γαβρόγλου, εστάλη από αγνώστους στο mail του.

«Λοιπόν βρωμότουρκε πρόσεξε καλά τι κάνεις στα παιδιά μας και πώς συμπεριφέρεσαι απέναντι στα σχολεία μας γιατί να ξέρεις θα έρθω με καμιά 500 άτομα και θα σε γ@@@@@@@@. Μαγκιές σε εμάς δεν έχει… Ξέρουμε που μένεις, έχουμε βρει όλα σου τα στοιχεία… Φρόντισε να γίνονται προσευχές καθημερινά στα σχολεία, να τραγουδούν τα παιδιά μας τον Εθνικό Υμνο και μάθετε στα παιδιά μας για το μαγικό 1821 που καθαρίσαμε τους ουστουρο μούστουρ γκουλούμ σουλούμ… Εχουμε όλα τα μέσα και τα χρήματα… φιλική συμβουλή… », αναφέρει η επιστολή.

Σύμφωνα με το bloko.gr το οποίο και τη φέρνει στο φως, η επιστολή εστάλη στις 13 Αυγούστου στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του υπουργού Παιδείας.

Ο κ. Γαβρόγλου δεν θέλησε όπως σημειώνεται να υποβάλει μήνυση, δήλωσε ωστόσο ότι επιφυλάσσεται παντός νομίμου δικαιώματος.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή εκτιμάται ότι η απειλητική επιστολή συντάχθηκε από τον ίδιο δράστη που πολύ πρόσφατα απέστειλε εσώκλειστο μέσα σε φάκελο στον πρόεδρο του ΣτΕ.

Η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας

Με επιστολή της η Νέα Δημοκρατία καταδικάζει το απειλητικό email κατά του υπουργού Παιδείας Κώστα Γαβρόγλου αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι:

«Η Νέα Δημοκρατία καταδικάζει πάντοτε απερίφραστα κάθε βίαιη ενέργεια από όπου και εάν προέρχεται».

Πηγή: Εστειλαν απειλητική επιστολή στον Γαβρόγλου: Βρωμότουρκε πρόσεξε καλά τι κάνεις στα παιδιά μας | iefimerida.gr

Category: Ειδησεις

Leave a Reply

Το σχόλιο της ημέρας

    22/5/18 | (2 σχόλια)
    Το protagon δημοσίευσε, και οι "Ανιχνεύσεις" αναδημοσίευσαν, ένα κείμενο του κ. Νίκου Μαραντζίδη, καθηγητή Πολιτικής Επιστήμης στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας το οποίο αξίζει τον κόπο να διαβάσετε. Με αφορμή το κείμενο αυτό θα ήθελα να κάνω ένα πολύ σύντομο σχόλιο. Η ...

Ροή ειδήσεων
Καιρός