Ο πρώην πρόεδρος εργαζομένων του «Ντυνάν» καταθέτει στην Εξεταστική Επιτροπή

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -
Ο κ. Κρέτσης αναμένεται να παραθέσει την οπτική των εργαζομένων, οι οποίοι είχαν αντιταχθεί τόσο στον διαγωνισμό όσο και στον πλειστηριασμό του νοσοκομείου, ενώ αναμένεται να ρίξει «φως» σε πτυχές γεγονότων που οι έως τώρα μάρτυρες είτε δεν γνώριζαν, είτε παρίσταναν πως δεν γνωρίζουν.

Υπενθυμίζεται πως προηγήθηκαν οι δύο συνεχόμενες επεισοδιακές καταθέσεις του Ανδρέα Λοβέρδου, ο οποίος εν τέλει παραδέχτηκε πως η τροπολογία του αποτέλεσε τον διάδρομο μέσω του οποίου ξεπουλήθηκε το νοσοκομείο.

Η αρχή της συνεδρίαση

Ανοίγοντας τις εργασίες της σημερινής συνεδρίασης, ο πρόεδρος της Επιτροπής, Αντώνης Μπαλωμενάκης, ενημέρωσε το Σώμα πως απέστειλε αίτημα στο υπουργείο Υγείας για να διερευνηθεί αν ο τότε υπουργός Υγείας, Ανδρέας Λοβέρδος, είχε προωθήσει στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου την πολυχρήματη έκθεση Λιαρόπουλου.

«Έχω την εντύπωση πως η συγκεκριμένη έκθεση με σκάνδαλα παντός διαμετρήματος δεν διευκρινίστηκε αν στάλθηκε γιατί είναι σημαντικό και το αν έφυγε και το αν δεν έφυγε (από το υπ. Υγείας)» είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Επιτροπής.

Έπειτα, αποκάλυψε πως ο Άγγελος Φιλιππίδης -εμπλεκόμενος στο σκάνδαλο του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, πρώην στέλεχος του Παναθηναϊκού και της ΝΔ- φέρεται να αμείφθηκε έναντι 100.000 ευρώ για χρέη εντεταλμένου συμβούλου και «εξυγιαντή» στο «Ερρίκος Ντυνάν».

koutipandoras.gr

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
30,600ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα