Χρεοκόπησε την εταιρεία του πατέρα του -Έχει απλήρωτη και τη γραμματέα του

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Τετάρτη 28 Ιούνιος 2017

Ο πατέρας είχε δημιουργήσει έναν εκδοτικό κολοσσό, από τους μεγαλύτερους της χώρας. Επί 30 χρόνια υπουργοί και πρωθυπουργοί εκδήλωναν σεβασμό και επιζητούσαν την εύνοιά του. Μέχρις ότου μπήκε στο παιχνίδι ο γιος και θέλησε να παραμερίσει τον γεννήτορά του.

Ταχύτατα έγινε ξεκάθαρο ότι «δεν το ΄χε», ο πατέρας προσπαθούσε να τον συγκρατήσει, αλλά εκείνος αντιδρούσε σαν να είχε απέναντί του ορκισμένο εχθρό.

Άλλαζε σαν τα πουκάμισα τους διευθυντές των εντύπων, χρησιμοποιούσε τις εφημερίδες για να κάνει τις προσωπικές του δουλειές, απέλυε εργαζόμενους χωρίς αιτιολογία, τσεκούρωνε ξανά και ξανά τους μισθούς των υπολοίπων, άρχισε ήδη από το 2013 να καθυστερεί την καταβολή των δεδουλευμένων και, τελικά, παραδόθηκε στον Σύριζα, θεωρώντας ότι θα του χαρίσει καμιά εκατοστή από τα συνολικά 162 εκατομ ευρώ, τα οποία χρωστάει στις τράπεζες.

Όση υπομονή και αν έκαναν οι τραπεζίτες, περιμένοντας την παρουσίαση κάποιου σοβαρού και ρεαλιστικού σχεδίου εξυγίανσης, τίποτα συγκροτημένο δεν προέκυπτε. Κάποια στιγμή, λοιπόν, κατάλαβαν ότι ο γόνος τούς δούλευε ψιλό γαζί και αποφάσισαν να κινηθούν εναντίον του. Δέσμευσαν τα περιουσιακά του στοιχεία, κατήγγειλαν τα δάνεια και ετοιμάζονται τώρα να εκποιήσουν τα περιουσιακά στοιχεία της επιχείρησης.

Την ίδια ώρα ο οικονομικός εισαγγελέας παρήγγειλε την άσκηση κακουργηματικών διώξεων για ζημιά σχεδόν 80 εκατομ ευρώ στις τράπεζες, ενώ η έρευνα του Κέντρου Μεγάλης Περιουσίας έφερε στο φως 40 αδήλωτα εκατομ ευρώ. Θα ακολουθήσει δίωξη και για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος;

Ταυτόχρονα, οι επί μήνες απλήρωτοι εργαζόμενοι αποφάσισαν να διακόψουν την κυκλοφορία των εφημερίδων, απαιτώντας να μπει τέλος στην κοροϊδία. Δεν ίδρωσε, όμως, καθόλου τ΄αυτί του. Πηγαίνει καθημερινά στο γραφείο, δεν ανταλάσσει ούτε καλημέρα με τον πατέρα του, αλλά δεν ντρέπεται καθόλου να χαιρετά κανονικά τη γραμματέα του, παρότι την έχει απλήρωτη και παρότι γνωρίζει ότι έχει δυο παιδιά.

aixmi.gr

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
30,600ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα