Ο Λάμπης Ταγματάρχης μεταξύ του… Mega και της συνδρομητικής τηλεόρασης

17/6/17 | 0 σχόλια | 0 απαντήσεις | 210 εμφανίσεις

  June 17, 2017, 8:00 am

Η αποχώρηση του Λάμπη Ταγματάρχη από τη ΕΡΤ, ανοίγει εκ των πραγμάτων τη συζήτηση για το επαγγελματικό μέλλον του. Πρόκειται άλλωστε για ένα από τα πλέον έμπειρα στελέχη της ελληνικής τηλεόρασης, και είναι περίπου βέβαιο ότι η περίπτωσή του δεν αφήνει ασυγκίνητα τα σημερινά “μεγάλα αφεντικά” του χώρου των ΜΜΕ.

Ήδη κυκλοφόρησαν οι πρώτες πληροφορίες για προσέγγιση του Λάμπτη Ταγματάρχη από τις δυο συνδρομητικές τηλεοράσεις, καθώς γνωρίζει πολύ καλά τον χώρο από την προηγούμενη θητεία του, και θα μπορούσε να λειτουργήσει προωθητικά στην κατεύθυνση εξέλιξης και εκσυγχρονισμού των υπηρεσιών της συνδρομητικής τηλεόρασης.

Το πιο ενδιαφέρον σενάριο ωστόσο θέλει τον Λάμπη Ταγματάρχη να αναλαμβάνει τη… νεκρανάσταση του Mega, απολαμβάνοντας την εμπιστοσύνη των δυο μεγάλων μετόχων του Μεγάλου Καναλιού, δηλαδή της οικογένειας Βαρδινογιάννη και του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες των “Υστερόγραφων”, σχετική κουβέντα πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα στα… ανώτερα πατώματα του Mega, με φόντο και την προσπάθεια αναδιοργάνωσης του Μεγάλου Καναλιού, ώστε να προλάβει να είναι μάχιμο στο ξεκίνημα της καινούριας τηλεοπτικής σεζόν.

Ysterografa

Category: Ειδησεις

Leave a Reply

Το σχόλιο της ημέρας

    17/8/17 | (0 σχόλια)
    του Αλέξη Παπαχελά.13.08.2017 Τ​​ο ελληνικό καλοκαίρι σαγηνεύει. Δεν είναι μονάχα ο ήλιος, τα χρώματα και οι παρέες που βρίσκονται έπειτα από καιρό. Ούτε τα απρόσμενα γλέντια και τα προγραμματισμένα πανηγύρια. Για όσους ζουν σε αυτόν τον τόπο είναι μια ...

Ροή ειδήσεων
Καιρός