Πρωτοφανές: Η ΝΔ ζητάει την απόλυση της Ακριβοπούλου για σχόλιο που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Το ότι η ΝΔ δεν ανέχεται όσους της ασκούν κριτική είναι γνωστό. Το έχει αποδείξει άλλωστε με την περίπτωση του Documento και του Hot Doc παλαιότερα, μέσα τα οποία έχουν βρεθεί στο στόχαστρο τόσο του Κυριάκου Μητσοτάκη όσο και των στελεχών της αξιωματικής αντιπολίτευσης γιατί έχουν κάνει το λάθος να κάνουν ρεπορτάζ. Δηλαδή τη δουλειά τους.

Αυτή τη φορά στο στόχαστρο της αλλεργικής όπως αποδεικνύεται με τη διαφορετική άποψη ΝΔ βρέθηκε η παρουσιάστρια της εκπομπής «Αίθουσα Σύνταξης» της ΕΡΤ Κατερίνα Ακριβοπούλου, η οποία με αφορμή τη συμφωνία στο Eurogroup ανήρτησε στον προσωπικό λογαριασμό της στο facebook μια χιουμοριστική φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης ως επαίτης να κρατάει ένα χαρτόνι στο οποίο υπάρχει η λέξη «εκλογές».

Αυτό το σχόλιο, ενόχλησε τόσο το Μοσχάτο που θεώρησε λογικό να βγάλει ανακοίνωση στην οποία αναφέρει τα εξής πρωτάκουστα: «Η δημοσιογράφος-παρουσιάστρια της πολιτικής εκπομπής της Ε.Ρ.Τ. Αίθουσα Σύνταξης, Κατερίνα Ακριβοπούλου, συνεχίζει τις υβριστικές και χλευαστικές επιθέσεις εναντίον του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης και προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη. Το έκανε για άλλη μια φορά σήμερα, με ανάρτησή της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Φροντίζει καθημερινά να αποδεικνύει ότι δεν έχει καμία σχέση με την αντικειμενικότητα. Προφανώς, αισθάνεται ότι πληρώνεται με τα λεφτά των Ελλήνων φορολογουμένων, όχι για να κάνει σωστά τη δουλειά της, αλλά για να επιδεικνύει όλο της το μίσος για τους πολιτικούς αντιπάλους της κυβέρνησης. Αν η διοίκηση της Ε.Ρ.Τ. δεν θέλει να είναι ταυτισμένη με τέτοιου είδους γκεμπελισμούς, οφείλει να προχωρήσει στην άμεση απομάκρυνσή της».

Με απλά λόγια, η αξιωματική αντιπολίτευση η οποία κατά τ’ άλλα κόπτεται για την ελευθερία του Τύπου, ζητάει την απόλυση μιας δημοσιογράφου για τον απλούστατο λόγο πως τόλμησε να κριτικάρει τη στάση του Κυριάκου Μητσοτάκη στη διαπραγμάτευση και το σχεδόν γραφικό πια αίτημά του για προσφυγή στις κάλπες και μάλιστα μέσω του προσωπικού της λογαριασμού σ’ ένα μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Η ευαισθησία της ΝΔ δεν είναι βεβαίως ίδια για τους δημοσιογράφους που τη στηρίζουν. Θυμίζουμε άλλωστε ότι σε πρόσφατη εκδήλωση του Άδωνη Γεωργιάδη (αντιπροέδρου της ΝΔ) ο διευθυντής του ραδιοφώνου του ΣΚΑΪ Άρης Πορτοσάλτε είχε γίνει δεκτός με χειροκροτήματα, περίπου σαν ήρωας. Ούτε φυσικά η ΝΔ ήταν τόσο ευαίσθητη όταν είχε κλείσει την ΕΡΤ και το μόρφωμα της ΝΕΡΙΤ που και τότε υπήρχε χάρη στον ελληνικό λαό, έκανε συνεντεύξεις – αγιογραφίες στον Αντώνη Σαμαρά.

Δύο μέτρα και δύο σταθμά. Ακόμη κι όταν μιλάμε για τη Συνταγματικά κατοχυρωμένη ελευθερία του Τύπου.

koutipandoras.gr

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
30,600ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα