Ο Τραμπ ομολογεί… υπερήφανα: Εγώ υποκίνησα την υπόθεση με το Κατάρ

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -
ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΟΥ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ

 

 

 

 

 

 

 

 

Μέσω του Twitter τοποθετήθηκε ο Ντόναλντ Τραμπ για την κρίση στις χώρες του Κόλπου συνδέοντας έτσι το ταξίδι του στη Μέση Ανατολή και συγκεκριμένα στη Σαουδική Αραβία με τις τελευταίες διπλωματκές εξελίξεις.

«Κατά το πρόσφατο ταξίδι μου στη Μέση Ανατολή δήλωσα ότι δεν μπορεί πια να υπάρχει χρηματοδότηση για (μία) ακραία ιδεολογία. Οι ηγέτες υπέδειξαν το Κατάρ – κοιτάξτε!», έγραψε ο Αμερικανός πρόεδρος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

 Ωστόσο δε σταμάτησε εκεί. Ο Αμερικανός πρόεδρος επέστρεψε και μία ακόμα φορά μέσω Twitter, κατέδειξε το Κατάρ ως πηγή όλων των κακών.

«Πολύ ικανοποιημένος που βλέπω ότι η επίσκεψη στη Σ. Αραβία με τον Βασιλιά και 50 ακόμα χώρες αποδίδουν. Είπαν ότι θα ακολουθούσαν σκληρή γραμμή απέναντι στη χρηματοδότηση του εξτρεμισμού και όλες οι αναφορές δείχνουν  το Κατάρ. Ίσως αυτό είναι η αρχή του τέλους για τον φόβο της τρομοκρατίας» έγραψε ο Ντόναλντ Τραμπ.

 Υπενθυμίζουμε ότι χθες, πέντε αραβικές συν τρεις ακόμη χώρες κατηγόρησαν το Κατάρ ως κράτος-τρομοκράτη, διέκοψαν τις διπλωματικές σχέσεις μαζί του και έκλεισαν τα σύνορά τους.

Πρόκειται για τις Σαουδική Αραβία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Μπαχρέιν (χώρες του Κόλπου), Υεμένη,  Λιβύη, Αίγυπτος, Μαλδίβες και Μαυρίκιο οι οποίες, στη σοβαρότερη διπλωματική κρίση εδώ και χρόνια στην περιοχή του Περσικού Κόλπου,κατηγόρησαν το Κατάρ ότι υποστηρίζει την τρομοκρατία και ότι έχει σχέσεις με το ISIS και την Αλ Κάιντα.

spot_img

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Δεν ειναι αξιοπεριεργο να ”ειρωνευομεθα” τον συμμαχο μας στο ΝΑΤΟ Προεδρο των ΗΠΑ κ. ΤΡΑΜΠ ,για τις δηλωσεις του -και στο τουιτερ ακομη- οτι η δικη του επισκεψη στην Σαουδικη Αραβια συνεβαλε στην απομονωση του ΚΑΤΑΡ, που ολοι ”το ειχαν τυμπανο και αυτο κρυφο καμαρι” οτι τροφοδοτουσε τον ΙΣΙΣ με τους τρομοκρατες του, αντι να υπογραμμισουμε την αποτελεσματικοτητα του σε τοσο σοβαρο διεθνες θεμα και να τον συγχαρουμε ;;;. Θα περιμενε κανεις τετοια ταυτιση του ιστοτοπου ΙΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ,με τους πολιτικους του αντιπαλους στην Χωρα του, που δικαιολογουνται , γιατι εχασαν πολλα και κυριως τα πολυχρονα και εκτεταμενα προνομια των κυβερνησεων Ομπαμα και Κλιντον;;;. ΟΜΩΣ το αξιοπροσεκτο ως διεθνες γεγονος ειναι η συμμαχια των (8) κρατων εναντιον του ΚΑΤΑΡ, που μεχρι τωρα δεν ειχε εντοπισθει. Η μαγια επεσε και κατα πως φαινεται ,με προτροπη ,η, αποδοχη του ΤΡΑΜΠ, θα ζυμωσουν και θα κανουν αντιτρομοκρατικο ψωμι και πολλα αλλα κρατη, κυριως της πληττομενης Ευρωπη ΜΑΣ. Τι ωραια ειναι η αρχαια μας ρηση ,” Κρειτον του λαλειν το σιγαν”, σε τετοιες περιπτωσεις;;;.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
30,600ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα