Εκπληκτικό! Πως η μουσική μετατρέπεται σε νότες.

12/5/17 | 0 σχόλια | 0 απαντήσεις | 636 εμφανίσεις

Μία πτυχιακή που αρίστευσε, από το ΤΕΙ Κρήτης στον τομέα εφαρμοσμένης πληροφορικής και πολυμέσων και κατόπιν μια ομάδα που δημιουργήθηκε για να κάνει πραγματικότητα αυτήν την εφαρμογή στο διαδίκτυο. https://toneroll.com/ Η νέα γενιά της Ελλάδας που διαθέτει και όραμα και θέληση, δημιουργεί ένα πρωτότυπο project που απευθύνεται σε μουσικούς.

Το Toneroll είναι μία open-source online εφαρμογή που μετατρέπει σε πραγματικό χρόνο την μουσική από το μικρόφωνο μίας συσκευής σε νότες. Ο χρήστης μπορεί να επεξεργαστεί τη μουσική που κατέγραψε και να την εξάγει σε αρχεία midi ή παρτιτούρας.
Η εφαρμογή βρίσκεται σε ένα πειραματικό στάδιο μέχρι στιγμής και στις 15 Μαΐου ξεκινάει μία καμπάνια crowdfunding με σκοπό να χρηματοδοτηθεί η ανάπτυξη της επίσημης έκδοσης και η εφαρμογή να γίνει πραγματικότητα.

https://toneroll.com/

 

Category: Ειδησεις, Πολιτισμός

Leave a Reply

Το σχόλιο της ημέρας

    22/5/17 | (1 σχόλια)
      Μακεδών. VORIA. Οι Πομάκοι μιλούν ελληνικά, δεν θέλουν να εκτουρκιστούν, αλλά η πολιτεία δυστυχώς ενεργεί προς βλάβη του εθνικού συμφέροντος. Θέλω να πιστεύω πως η ανοχή που δείχνει η ελληνική πολιτεία στον εκτουρκισμό των Πομάκων, οφείλεται στον άθλιο παλαιοκομματισμό που ...

Ροή ειδήσεων
Καιρός