Καμμένος: Σόιμπλε και Τόμσεν δυναμιτίζουν την αξιολόγηση

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Για μία “ομάδα” μέσα στους δανειστές που “δυναμιτίζει” την αξιολόγηση και την πορεία της Ελλάδας, με επικεφαλής τους Βόλφγκανγκ Σόιμπλε και Πόουλ Τόμσεν, έκανε λόγο ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, μιλώντας στην εκπομπή του ΑΝΤ1 “Καλημέρα Ελλάδα”.

Ο κ. Καμμένος υποστήριξε πάντως πως η ομάδα αυτή δεν μπορεί να βλάψει τη χώρα, καθώς η Ελλάδα όπως είπε διαδραματίζει πλέον πρωταγωνιστικό ρόλο στην ευρύτερη περιοχή, και εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι η αξιολόγηση θα κλείσει γρήγορα, και η συμφωνία θα ψηφιστεί στη Βουλή πριν το Πάσχα.

Σχολιάζοντας τη δήλωση του βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων Δημήτρη Καμμένου ότι “η μείωση του αφορολόγητου δύσκολα θα περάσει από τη Βουλή”, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ πατρατήρησε ότι θα πρέπει να περιμένουμε το συνολικό “πακέτο” της συμφωνίας, καθώς αυτό θα περιλαμβάνει και μια σειρά από θετικά αντίμετρα που θα αντισταθμίσουν τις όποιες απώλειες για κάθε πολίτη.

Ο υπουργός Άμυνας αναφέρθηκε εξάλλου με θερμά λόγια στην αμερικανική κυβέρνηση του Ντόναλντ Τραμπ, επαναλαμβάνοντας πως οι ΗΠΑ μπορούν να βοηθήσουν αποτελεσματικά την Ελλάδα καθώς αποτελούν διαχρονικά τον πιο πολύτιμο σύμμαχο της χώρας, ενώ σχολίασε χαρακτηριστικά ότι παρά τις όποιες εντάσεις είχαμε στο παρελθόν με τις ΗΠΑ, ποτέ δεν βρέθηκε εκεί κανένας Ντάισελμπλουμ να κάνει απαξιωτικές δηλώσεις για τη χώρα μας, ούτε και κανένας Σόιμπλε να μας “κουνάει το δάχτυλο”.

koutipandoras.gr

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα