Προσοχή, στήνεται παρακράτος.

16/3/17 | 2 σχόλια | 0 απαντήσεις | 1,925 εμφανίσεις

Ζαλισμένος από τα απανωτά χτυπήματα που δέχεται απο την πολιτική του Συριζα, και τον γκεμπελικό δημόσιο λόγο των προπαγανδιστών του, ο ελληνικός λαός αφήνει να περνούν απαρατήρητες καταγγελίες τεράστιας σημασίας που έχουν να κάνουν με την υπονόμευση της Δημοκρατίας και τη δημιουργία ενός παρακράτους της συριζαίας αριστεράς.

Η πρώην βουλευτής και αντιπρόεδρος της Βουλής Δέσποινα Χαραλαμπίδου από τα πολύ δραστήρια στελέχη του Συριζα μέχρι τη διάσπαση του καλοκαιριού του 2015, με επιστολή της στον υπουργό Δημόσιας Τάξης καταγγέλλει, ουσιαστικά, τη δημιουργία παρακρατικών μηχανισμών στην Ελληνική Αστυνομία, καταγγελία που επιβεβαιώνουν και στελέχη του Σώματος.

Συγκεκριμένα, η πρώην αντιπρόεδρος της Βουλής καταγγέλλει, με την παράθεση δύο ονομάτων, ότι τοπικά στελέχη του Συριζα (στη Θεσσαλονίκη) ήσαν παρόντα και έδιναν εντολές στις αστυνομικές δυνάμεις κατά τις επιχειρήσεις στις 6/3/2017 στον χώρο του  ΣΜΑ στα όρια του Δημοτικού Διαμερίσματος Ευκαρπίας του Δήμου Παύλου Μελά.

Πληροφορίες της στήλης υποστηρίζουν πως στελέχη του τοπικού Συριζα, μετέχουν και στις συσκέψεις που γίνονται στην αστυνομία για να καθοριστεί η επιχειρησιακή συμπεριφορά των αστυνομικών δυνάμεων.

Αν όλα αυτά συμβαίνουν, αυτό είναι ο ορισμός της δημιουργίας παρακρατικού μηχανισμού στην Αστυνομία. Ένας κίνδυνος που δεν πρέπει να περάσει απαρατήρητος γιατί θα τον βρούμε μπροστά μας. Υπονομεύεται η δημοκρατία. Ας το καταλάβουμε.

Οι εξελίξεις από εδώ και πέρα δεν θα είναι ομαλές και αν τέτοιου είδους φαινόμενα δεν αντιμετωπιστούν, εγκαίρως, δεν αποκλείεται το οτιδήποτε. Η λενινιστική ψυχή του Συριζα είναι παρούσα.

Αξίζει να σημειώσουμε, ακόμη, πριν παραθέσουμε ολόκληρη την επιστολή της κ. Χαραλαμπίδου πως, όπως λένε νομικοί κύκλοι, τα στελέχη της αστυνομίας που υπακούουν σε εντολές μη θεσμικών προσώπων, διαπράττουν αδίκημα και κάποια στιγμή θα αντιμετωπίσουν τη δικαιοσύνη. Τα σχετικά στοιχεία συλλέγονται. Και πως τα στελέχη αυτά είναι οι άνθρωποι που επι ΠΑΣΟΚ έλυναν και έδεναν στην αστυνομία. Τα συμπεράσματα δικά σας.

ΥΓ. Η προσπάθεια δημιουργίας παρακρατικών μηχανισμών απο την κυβέρνηση Συριζα- ΑΝΕΛ, δεν περιορίζεται, βεβαίως, στην περίπτωση αυτή. Γίνεται μια μεθοδευμένη προσπάθεια που αρχίζει απο τους προπαγανδιστικούς μηχανισμούς, ακόμη και στο διαδίκτυο και φθάνει ως τη συντήρηση ενός κοινωνικού περιθωρίου το οποίο χρησιμοποιείται ως το μακρύ δόρυ της εξουσίας, κατά το δοκούν. Όποιος νομίζει πως η χώρα θα απαλλαγεί εύκολα απο το Συριζα, είναι βαθιά νυχτωμένος.

Ολόκληρη η επιστολή της κ. Χαραλαμπίδου ή οποία αξίζει της προσοχής σας, έχει ως εξής:

ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ

Πρώην Βουλευτής  και Γ΄ Αντιπρόεδρος της Βουλής

Εγνατίας  75 ,4ος όροφος

Τηλ-Φαξ :2310271321

 

Θεσσαλονίκη 9/3/2017

Προς τον κύριο Υπουργό Δημόσιας Τάξης

Κύριε Υπουργέ

Προχθές  6 Μαρτίου 2017 και κατά την διάρκεια αγωνιστικής κινητοποίησης των κατοίκων της περιοχής Ευκαρπίας του Δήμου Παύλου Μελά, όλοι εμείς  που ήμασταν στην κινητοποίηση, διαπιστώσαμε με έκπληξη, ότι πίσω ακριβώς από τις παρατεταγμένες αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονταν δύο στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ (οι κύριοι Νικόλαος Παυλίδης και Νικόλαος Γιάγκος) οι οποίοι παρακολουθούσαν την όλη διαδικασία.

Εύλογα λοιπόν θέλω να σας θέσω τα παρακάτω ερωτήματα:

Με ποια αρμοδιότητα θεσμικού χαρακτήρα τα παραπάνω στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ βρίσκονταν στο συγκεκριμένο χώρο ?

Επειδή κατά την αντίληψη των παρευρισκομένων διαδηλωτών, τα ως άνω στελέχη έδιναν οδηγίες στους αξιωματικούς της Αστυνομίας, ρωτάμε με ποια ακριβώς ιδιότητα προέβησαν σε αυτή την ενέργεια και για ποιον ακριβώς λόγο οι αξιωματικοί της Αστυνομίας δέχτηκαν κομματικά στελέχη πίσω από τις παρατεταγμένες δυνάμεις τους και πολλώ δε μάλλον ανέχτηκαν τη λήψη εντολών από πρόσωπα χωρίς καμία σχετική ιδιότητα και εξουσία.

Είναι δυνατόν η Ελληνική Αστυνομία να επιτρέπει τη δημιουργία εντυπώσεων κατά τις οποίες η ίδια δέχεται εντολές από κομματικά στελέχη;

Αληθεύουν οι φήμες κατά τις οποίες ,ο ένας εξ αυτών ( ο Νικόλαος Παυλίδης ) συνηθίζει να συμμετέχει σε συσκέψεις των αξιωματικών της Ασφαλείας Θεσσαλονίκης ή είναι ανυπόστατες; Κι αν αληθεύουν, με ποιον άραγε ρόλο και κυρίως βάσει ποιας ιδιότητάς του συμμετέχει εκεί;

Κύριε Υπουργέ, επειδή θεωρώ ότι εάν τα παραπάνω ερωτήματα  στέκουν ,υπάρχει σοβαρή  θεσμική εκτροπή, απαιτώ να διερευνήσετε τα παραπάνω και να απαντηθούν τα ερωτήματά μου .

Υ.Γ. Προς επιβεβαίωση των γραφθέντων υπάρχει πλούσιο φωτογραφικό και οπτικοακουστικό υλικό που είναι στην διάθεσή σας εφ όσον ζητηθεί.

Με τιμή

Χαραλαμπίδου Δέσποινα πρώην Βουλευτής και Γ Αντιπρόεδρος της Βουλής.

 

Category: Το σχόλιο της ημέρας

( 2 σχόλια )

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. 1
  α.α. says:

  Μπά!…

  Δέν θά υπήρχε πιά
  σάπια έως μυελού οστέων Α΄ Εκλογική Περιφέρεια Θεσσαλονίκης τών 86 βενιζέλων,
  ούτε θά μαθαίναμε τά νέα τού ΑΠΘ από τό Αστυνομικό καί τό Δικαστικό Δελτίο Ειδήσεων
  κι ασφαλώς δέν θά ασκούμασταν σέ ξέκωλες ποδηλατάδες κι άλλα αισχρά καμώματα,
  άν οί εμφανιζόμενοι τώρα ώς ανησυχούντες, ήσαν ειλικρινείς…

  η πολυώνυμος ακολουθία “ανεξιχνίαστων” δολοφονιών εκεί ‘σ’ απάν’ τού “μακεδονικού”,
  όπου γλωσσεύουν ανερυθρίαστα ακόμη τώρα οί σφαγείς τών Ελλήνων έξ εισβολέων τού 1492,

  μάτι βγάνει…

 2. 2
  Γιώργης says:

  Κάτω από ένα εξόχως επίκαιρο και ζοφερό για την ποιότητα της θεσμικής ζωής κείμενο, που επηρεάζει ακόμα και την απλή ατομική ελευθερία και καθιστά τα κοινωνικά-πολιτικά δικαιώματα προβληματικά, κανένα σχόλιο.

  Μόνο ένα και αυτό από τον κλασικό αποπροσανατολιστικό νεοταξίτικο “υπερ-πατριωτισμό” με αλαμπουρνέζικα για να μην ασχολείται η κοινωνία με τα σημαντικά.

  Αυτή είναι η “επιτυχία” της προπαγάνδας αυτής της κυβέρνησης.
  Και κακά τα ψέματα, έτσι κατέλαβε την εξουσία.
  Ο ανορθολογισμός ήταν το πρώτο πλήγμα στον ταλαιπωρημένο ελληνικό λαό.
  Είναι σε θέση, να αποχαυνώνει τον κόσμο πουλώντας συνωμοσιολογία, σανό, τσιτάτα και να “κερδάμε” (όχι στα γιούρογκρουπ και στην αληθινή οικονομία) αλλά στις πίστες του …διαγαλαξιακού πρωταθλήματος.
  Εν τω μεταξύ το σκοτάδι στην θεσμική πραγματικότητα της κοινωνίας απλώνεται μετά χαράς… δίκην εμπορίου “ελπίδας”.
  Έχουν (προηγουμένως ή παράλληλα) στρώσει ήδη το πεδίο της αποχαύνωσης οι “διαγαλαξιακοί” αναλυτές της παρόλας..

  Αντί να μιλάει η κοινωνία δηλαδή, μιλάνε οι χρήσιμοι ηλίθιοι του συστήματος της κομματοκρατίας.

  Δεν υπάρχει ελπίδα…
  Μνημόνια μέχρι να σβήσει ο ήλιος (που λένε διάφοροι σχολιαστές).

  ΥΓ
  Ετοιμαστείτε για τον επόμενο σωτήρα με δις και μπικικίνια, γιατί τον έλληνα πολίτη δεν τον θέλουν σκεπτόμενο, αλλά άβουλο, βυθισμένο στην λήθη και στο μπουρδολογιστάν.
  Να ξέρει πως ό, τι και αν κάνει… η μοίρα ορίζει το πεπρωμένο του, να φοβηθεί, να αποπροσανατολιστεί, να σαλέψει.
  Ευτυχώς ο Ρήγας, Κολοκοτρώνης, ο Καραϊσκάκης, ο Καποδίστριας, δεν σκέφτονταν έτσι και ένα ελάχιστο έστω το πέτυχαν.
  Αλοίμονο σε εμάς τους “διαγαλαξιακούς” της διαστημικής τεχνολογίας του Κρόνου και των μπουρδολίμ και αφρονίμ τεράτων και τερατολόγων της συμφοράς.
  Μας λένε “βουλώστε το” και όσους μιλάνε για χειραφέτηση της κοινωνίας, για έθνος-ταυτότητα, χωρίς …παπαρολογίες και τσιτάτα, πάνε να τους καπελώσουν/στιγματίσουν, για να μπορεί η νέα τάξη πραγμάτων να χειραγωγεί με φόβο και τετελεσμένα τις κοινωνίες.

Back to Top

Leave a Reply

Το σχόλιο της ημέρας

  20/4/18 | (4 σχόλια)
  Λίλα Σταμπούλογλου19 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018, 07:31 protagon.gr Η Περιστέρα (Μπέτυ) Μπαζιάνα μαζί με τον σύντροφό της Αλέξη Τσίπρα στο δείπνο για τον Ερντογάν τον περασμένο Δεκέμβριο. Είχε ήδη αποφασιστεί ότι θα ενταχθεί στο διδακτικό προσωπικό του ΕΜΠ |INTIMENEWS/ΤΖΑΜΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Αν η σύντροφος ...

Ροή ειδήσεων

  24/4/18 | (0 σχόλια)
  "Εδώ μαθαίνω την ζωντανή ιστορία. Λίγα άκουσα από την 93χρονη γιαγιά μου να μου λέει για τον Πόντο, οι άλλοι σαν να μη θυμούνται τίποτα και εμείς, από πού θα μάθουμε, δεν έχουμε στο Γυμνάσιο μάθημα ιστορίας του Πόντου", ...

  24/4/18 | (0 σχόλια)
  Πέθανε σε ηλικία 81 ετών ο επί σειρά ετών διευθυντής του Μουσείου Μπενάκη, Αγγελος Δεληβορριάς. Ο Άγγελος Δεληβορριάς είχε γεννηθεί το 1937. Σπούδασε αρχαιολογία-ιστορία στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στο Freiburg. Το 1965 ...

  24/4/18 | (0 σχόλια)
  οι παλαιότεροι θυμούνται, οι νέοι μαθαίνουν» Το Τμήμα Γεωλογίας Α.Π.Θ. και το Αριστοτέλειο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας (ΑΜΦΙΘ), υπό την αιγίδα της Κοσμητείας της ΣΘΕ με αφορμή την συμπλήρωση 40 χρόνων από τον μεγάλο σεισμό της Θεσσαλονίκης που συνέβη την ...

  24/4/18 | (0 σχόλια)
  ΣΕ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΣΕ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ O επίτροπος Διεύρυνσης της ΕΕ, Γιοχάνες Χαν Αισιόδοξος ότι μέσα στο επόμενο δεκαπενθήμερο θα υπάρξει λύση αναφορικά με τη διένεξη Ελλάδας - ΠΓΔΜ για το ονοματολογικό εμφανίστηκε ο Γιοχάνες Χαν. Μιλώντας στην Επιτροπή Εξωτερικών ...
Καιρός