Ηχηρό μήνυμα Καμμένου σε Τουρκία: Να δω πώς θα φύγουν αν πατήσουν το πόδι τους σε ελληνικό νησί

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

  • Στιγμιότυπο από περιοδεία του Πάνου Καμμένου στη Β. Ελλάδα (φωτ.: ΑΠΕ-ΜΠΕ / Γραφείο Τύπου ΥΠΕΘΑ / STR)

Ηχηρό μήνυμα προς την Άγκυρα έστειλε σήμερα ο Πάνος Καμμένος, με αφορμή τις χθεσινές δηλώσεις Τσαβούσογλου. «Δεν υπάρχει περίπτωση να πατήσουν το πόδι τους σε ελληνικό νησί. Θα αντιμετωπιστούν. Ας πατήσουν, αλλά μετά να δούμε αν θα φύγουν από εκεί», τόνισε ο υπουργός Άμυνας μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ.

«Οποιαδήποτε πρόκληση απαντάται. Να ξέρει ο κ. Τσαβούσογλου ότι τώρα πρωθυπουργός δεν είναι ο Σημίτης και ΥΠΕΞ ο Πάγκαλος που προσχώρησε και στη ΝΔ. Τώρα είναι πρωθυπουργός ο Τσίπρας, ΥΠΕΞ ο Κοτζιάς και υπουργός Άμυνας εγώ. Τώρα τις σημαίες δεν τις παίρνουν οι αέρηδες», συμπλήρωσε.

Η Ελλάδα σημείωσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας «δεν απαντά σε προκλήσεις λεκτικές, αλλά αυτή η κυβέρνηση δεν πρόκειται να κάνει πίσω ποτέ. Ο ελληνικός λαός να κοιμάται ήσυχος». Επίσης, ο Π. Καμμένος ανέφερε ότι «έχουμε δει ειδήσεις μαϊμού το τελευταίο διάστημα, σημειώνοντας ότι «δεν ήταν τα Ίμια το νησί που εμφάνιζαν δεμένο το πλοίο οι Τούρκοι» και πως «δεν έπεσε κανένα ελικόπτερο» και προσέθεσε: «Τέτοιες προσπάθειες γίνονται για εσωτερική κατανάλωση και το μόνο που μπορούν να προκαλέσουν είναι θυμηδία».

Ο υπουργός είπε ακόμη ότι θα έχουμε συμφωνία με τους θεσμούς στις 20 Μαρτίου. «Η συμφωνία μάλιστα θα είναι μια έκπληξη για όλους».

pontos-news.gr

spot_img

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Θελουμε και λιγο θρεαμα εκτος απο του να μας φοβεριζετε, αγαπητοι μας Υπουργοι κ.κ. Τσαβουσογλου Καμμενε και Κοτζια. Να ”λαδωθειτε ” και να παλαιψετε , οπως συνηθιζεται και στους δυο λαους. Αφηστε και κατι ”να παρει το ποταμι”.Εχουμε τοσα αλλα και τα δυο κρατη και οι δυο λαοι. Ερχεται και η τουριστικη περιοδος. Θα κουρασουμε-αν δεν κουρασαμε- και την διεθνη κοινη γνωμη ,που μας γνωριζει εταιρους στο ΝΑΤΟ απο το 1952.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,800ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα