Εικόνες από την επίθεση με μολότοφ στα γραφείο του ΣΥΡΙΖΑ: Σπασμένες τζαμαρίες, καμμένα αυτοκίνητα [εικόνες]

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -
ΕΠΙΘΕΣΗ 30 ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΗ ΑΜΦΙΕΣΗ

Σοβαρές ζημιές προκάλεσαν τα περίπου 30 άτομα με αποκριάτικη αμφίεση που εκτόξευσαν 4 βόμβες μολότοφ εναντίον της αστυνομικής δύναμης που φρουρεί τα κεντρικά γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες, οι αρχές έχουν αποκλείσει το σημείο, ενώ ένα αυτοκίνητο έχει καεί και έχουν προκληθεί ζημιές και στη τζαμαρία των γραφείων στα γραφεία στην Κουμουνδούρου.

Από την επίθεση ένας αστυνομικός τραυματίστηκε ελαφρά στο πόδι, ενώ ένας ακόμη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ταχυπαλμία. Έχουν γίνει 21 προσαγωγές μέχρι στιγμής και αυτή την ώρα βρίσκονται σε εξέλιξη έρευνες για τον εντοπισμό των υπόλοιπων.

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ
Η σημερινή δολοφονική επίθεση στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα πλήγμα κατά της Δημοκρατίας. Οι τραμπούκοι που δεν δίστασαν καν να θέσουν σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές, δεν έχουν καμία σχέση ούτε με το λαϊκό κίνημα ούτε με οποιαδήποτε ιδεολογία. Πρόκειται για ανθρώπους του υποκόσμου, απόλυτα περιθωριοποιημένους.

Δεν πρόκειται να φοβηθούμε, δεν πρόκειται να υποχωρήσουμε. Θα συνεχίσουμε αταλάντευτοι τον αγώνα μας απέναντι στη διαπλοκή, τα κάθε είδους συμφέροντα, για την υπεράσπιση των πιο αδύναμων.

Φωτογραφίες: SOOC- Nikos Libertas

Πηγή: Εικόνες από την επίθεση με μολότοφ στα γραφείο του ΣΥΡΙΖΑ: Σπασμένες τζαμαρίες, καμμένα αυτοκίνητα [εικόνες] | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/news/320183/eikones-apo-tin-epithesi-me-molotof-sta-grafeio-toy-syriza-spasmenes-tzamaries-kammena#ixzz4ZAObTj3N

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα