Ο κ. Αλέξης Τσίπρας, ο ΔΟΛ και τα… «μεσιτικά»

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

του Γιώργου Ρωμαίου. 20 Ιαν 2017 12:00

Από την ομιλία του Πρωθυπουργού κ. Τσίπρα στη Βουλή προχθές: «Επί ενάμισι χρόνο, ένα ιστορικό συγκρότημα έχει καταντήσει στα όρια του κίτρινου Τύπου και με στοχοποιεί προσωπικά…

»Αυτή η ιστορική εφημερίδα (ΤΟ ΒΗΜΑ) μου κάνει πολιτικό bullying για να κάνω ό,τι έκαναν οι προηγούμενοι, να σηκώσω τα τηλέφωνα και να πάρω τραπεζίτη να δώσει δάνεια στον αέρα. Ποτέ δεν το έκανα και ποτέ δεν θα το κάνω».

Αφού χαρακτήρισε αρνητική εξέλιξη το να κλείσει ο ΔΟΛ τόνισε ότι δεν υπάρχουν μαγικές λύσεις… «Αν βρεθούν επενδυτές που θέλουν να στηρίξουν, να συμβάλουμε στο πλαίσιο του νόμου, οι τράπεζες όμως δάνεια με αέρα δεν θα δώσουν όσο υπάρχει αυτή η κυβέρνηση».

Την προηγούμενη ημέρα είχε ανακοινωθεί η επιλογή του Βασίλη Μουλόπουλου για τη «διάσωση» του ΔΟΛ. Πολλά τα σχόλια και πολλά τα ερωτηματικά. Απόλυτα δικαιολογημένα. Διότι ο Μουλόπουλος ήταν πολλά χρόνια στέλεχος του ΔΟΛ, αλλά αποχώρησε για να εκλεγεί βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. Μετά την μη επανεκλογή του ανέλαβε Πρόεδρος του Δ.Σ. της ΑΥΓΗΣ.

Με δεδομένο ότι ο βασικός ρόλος του είναι η αναζήτηση επενδυτών για τη διάσωση του ΔΟΛ και, επίσης δεδομένο, ότι ο Μουλόπουλος ουδεμία εμπειρία έχει σε επιχειρηματικές διαπραγματεύσεις είναι πιθανόν ο ρόλος του να είναι διπλός. Και να επιλέξει το νέο «αφεντικό» και να διεκδικήσει «πολιτικά μεσιτικά» για το κόμμα του…

Θα κλείσω με ένα μικρό, αλλά αποκαλυπτικό των προθέσεων του, απόσπασμα από δηλώσεις του Βασίλη Μουλόπουλου στην ΑΥΓΗ: «Δεν πηγαίνω ως οικονομικός διευθυντής στον ΔΟΛ. Θα έχω τον συντονισμό του δημοσιογραφικού για όσο χρειαστεί. Και είναι αμφίβολο εάν θα παραμείνω όταν αναλάβει ο νέος ιδιοκτήτης, έχει το δικαίωμα να μην με κρατήσει».

Δεν θα ασχοληθεί με τα οικονομικά, αλλά με την εποπτεία των δημοσιογράφων και θα παραμείνει εάν το επιθυμεί το νέο αφεντικό!

Το παιχνίδι για τον έλεγχο του ΔΟΛ μάλλον είναι σικέ!

spot_img

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Και αυτο το σικε παιχνιδι-κ. Ρωμαιε- θα το δεχθουν οι ΔΟΛ..ΙΤΕΣ , θα εκχωρησουν τις συνειδησεις τους οσο διαρκει αυτη η διακυβερνηση και δεν θα καταστουν επονειδιστοι-ακουγοντας και το γνωστο συνθημα για τους δημοσιογραφους- στο ελληνικο αναγνωστικο κοινο, συνολικα;;;.Ουτε επι Κοσκωτα και Κουτσογεργα συνεβησαν αυτα . Η ιδεα μαλλον προηλθε απο την δογματικη αντιληψη του ΔΟΛ ,να στηριζει απο της εκδοσεως του με βαθειες ριζες και στον διεθνη παραγοντα μονο την Δημοκρατικη Παραταξη, με εξαιρεση το προδικτατορικο τριμηνο του 1967, που ”εδεετο” υπερ της στρατιωτικης παρεμβασεως. Στηριξη προς την Δεξια ,γινοταν μονο σκωπτικα απο το 1963 απο κανενα ”τολμητια” δημοσιογραφο του,η, φιλοξενουμενο επιστημονα. Σαυτα βασιζεται ο ανδρωθεις στον ΔΟΛ κ. Μουλοπουλος ,για να ουδεροποιησει σε πρωτη φαση το πνευμα των εντυπων του ΔΟΛ, και να αποφυγουν την καταρρευση τα συγκυβερνωντα κομματα, οψεποτε γινουν εκλογες. Ενας κακεντρεχης θα ελεγε ”ολα εδω πληρωνονται”, πραγμα που υπαινιχθη χθες και ο δημοσιογραφος του ΔΟΛ κ. Γ. Παπαχρηστου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα