Συνομωσιολόγοι υποστηρίζουν πως η NASA κρύβει την ύπαρξη εξωγήινης ζωής

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Ανέβασαν βίντεο στο οποίο αστροναύτης «κρύβει μυστηριώδες φως με το χέρι του»

Συνομωσιολόγοι υποστηρίζουν πως η NASA κρύβει την ύπαρξη εξωγήινης ζωής

Ομάδα που ασχολείται με την αναζήτηση αποδείξεων για την ύπαρξη εξωγήινης ζωής, πιστεύει πως έβγαλε «λαβράκι» με ένα νέο βίντεο από τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό (ISS).

Όπως υποστηρίζει η ομάδα συνωμοσιολογιών Secure 10, κομίζοντας σαν πειστήριο βίντεο που ανάρτησαν στο YouTube, ένα «περίεργο» φως αστράφτει κοντά στον Διαστημικό Σταθμό. Το επίμαχο υλικό κατέγραψε αστροναύτης σε τροχιά την ώρα που τραβούσε βίντεο με θέα προς τη Γη.

Σύμφωνα μάλιστα με την Secure 10, όταν εμφανίζεται το «μυστηριώδες» φως, ο αστροναύτης βάζει το χέρι του μπροστά από την κάμερα, σε μια κίνηση που ερμηνεύεται από την Secure 10 ως προσπάθεια απόκρυψης και συγκάλυψης των «αποδείξεων».

Το βίντεο που η ομάδα ανέβασε στο διαδίκτυο φέρει τον τίτλο «Αστροναύτης πιάστηκε να προσπαθεί να κρύψει UFO κοντά στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό».

uqb1ab8g

Βέβαια η NASA έχει δώσει εξηγήσεις στο παρελθόν σχετικά με τέτοιες λάμψεις που έχουν εμφανιστεί ξανά σε βίντεο από το διάστημα, τροφοδοτώντας ουκ ολίγες θεωρίες συνωμοσίες. «Αντανακλάσεις από παράθυρα του σταθμού, την ίδια τη δομή του διαστημικού σκάφους ή φώτα από τη Γη συχνά εμφανίζονται σαν τεχνουργήματα σε φωτογραφίες και βίντεο από το εργαστήριο σε τροχιά», είχε δηλώσει παλιότερα εκπρόσωπος της NASA.

newsbeast,gr

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
30,600ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα