Επίθεση με καλάσνικοφ κατά αστυνομικών έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ – Στο 401 ένας τραυματίας

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Πυρ κατά λεωφορείου της αστυνομίας έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στη Χαριλάου Τρικούπη άνοιξε άγνωστος τα ξημερώματα, τραυματίζοντας έναν αστυνομικό.

Η επίθεση σημειώθηκε λίγο μετά τις 6.15 το πρωί, πάνω στην αλλαγή της βάρδιας και από μικρή απόσταση. Ο δράστης πυροβόλησε εναντίον του λεωφορείου της αστυνομίας, και δύο σφαίρες τρύπησαν το παρμπρίζ του λεωφορείου, ενώ μια καρφώθηκε στο κτίριο του ΠΑΣΟΚ.

Ο ένοπλος πιθανότητα βγήκε από την οδό Αραχώβης και αφού πυροβόλησε τρεις φορές, διέφυγε προς την περιοχή των Εξαρχείων.

Ο ελαφρά τραυματίας αστυνομικός διακομίστηκε στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο, με τραύματα στην κοιλιακή χώρα και τον μηρό, πιθανότατα από θραύσμα.

Το σημείο έχει αποκλειστεί αυτήν την ώρα από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες έχουν εντοπίσει τρεις κάλυκες καλάσνικοφ, που  θα μεταφερθούν στα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Σε εξέλιξη είναι επιχείρηση της αστυνομίας για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Παύλος Χρηστίδης, σε δηλώσεις του στον ΣΚΑΪ, έκανε λόγο για δολοφονική επίθεση και ανακοίνωσε ότι η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά θα μεταβεί στο νοσοκομείο για να επισκεφθεί τον τραυματία αστυνομικό.

koutipandoras.gr
spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα