Ποιόν φοβάται η ΝΔ στην Θεσσαλονίκη – Σε εκλογική ετοιμότητα

24/11/14 | 0 σχόλια | 0 απαντήσεις | 421 εμφανίσεις

Ποιόν φοβάται η ΝΔ στην Θεσσαλονίκη - Σε εκλογική ετοιμότητα

Σε προεκλογική ετοιμότητα βρίσκεται η Συγγρού την ώρα που από την κυβέρνηση δίνεται μεγάλο βάρος στην ολοκλήρωση της διαπραγμάτευσης με τη τρόικα και την εύρεση της προεδρικής πλειοψηφίας που θα απομακρύνει το σενάριο των πρόωρων εκλογών.

Για το λόγο αυτό το Σαββατοκύριακο κορυφαία στελέχη του κόμματος βρέθηκαν στην επαρχία και μίλησαν σε εκδηλώσεις του κόμματος με αφορμή τα σαράντα χρόνια της Νέας Δημοκρατίας.

Ο Γραμματέας του κόμματος Ανδρέας Παπαμιμίκος μίλησε σε εκδήλωση στην Κατερινή, ο υπουργός Υγείας Μάκης Βορίδης στην Πρέβεζα, ο υπουργός Πολιτισμού Κώστας Τασούλαςστις Σέρρες και ο υπουργός Ανάτυξης Νίκος Δένδιας στο Αγρίνιο.

Ο Ανδρέας Παπαμιμίκος χθες βρέθηκε στη συμπρωτεύουσα όπου συμμετείχε σε σύσκεψη στα γραφεία της Διοικούσας Θεσσαλονίκης. Στη σύσκεψη συμμετείχαν οι βουλευτές Κώστας Γκιουλέκας, Γιάννης Ιωαννίδης και Σάββας Αναστασιάδης καθώς και ο υπουργός Μακεδονίας και Θράκης Γιώργος Ορφανός.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος της Διοικούσας Θεσσαλονίκης κ. Μηνάς Σαμπαντζίδης ανακοίνωσε ότι από τις επόμενες συνεδριάσεις θα συμμετέχει και ο ευρωβουλευτής Θόδωρης Ζαγοράκης και ο αν. διευθυντής της Διοικούσας Θοδωρής Μητράκας.

Πάντως υπήρξε αισιοδοξία ότι η κυβέρνηση θα καταφέρει να βρεί τους 180 βουλευτές ώστε να επιτευχθεί η προεδρική πλειοψηφία ενώ μεγάλο μέρος της κουβέντας αφιερώθηκε στον δήμαρχο της πόλης Γιάννη Μπουτάρη.«Στη βόρεια Ελλάδα δεν υπάρχει εκλεγμένος δήμαρχος του ΣΥΡΙΖΑ, πιο κοντινός του είναι ο Μπουτάρης» ήταν το σχόλιο που ακούστηκε.

Θοδωρης Δαφέρμος

 

www.newsit.gr

Category: Ειδησεις

Leave a Reply

Το σχόλιο της ημέρας

    21/1/18 | (5 σχόλια)
    Επειδή δεν εργάστηκα, απλώς, στην ΕΡΤ3 εικοσιπέντε χρόνια αλλά ήμουν στον αρχικό πυρήνα των ανθρώπων που τη δημιούργησαν, αισθάνομαι, σήμερα, ντροπή για την κατάντια στην οποία έχουν οδηγήσει το, άλλοτε ένδοξο, Τρίτο Κανάλι της Κρατικής Τηλεόρασης. Είναι ντροπή, ...

Ροή ειδήσεων
Καιρός


Το σκίτσο της ημέρας