Ανάληψη ευθύνης για τον εμπρησμό του ΙΧ της δημοσιογράφου Μίνας Καραμήτρου -Νέες απειλές

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

«ΕΜΠΡΗΣΤΙΚΟΙ ΑΝΤΙΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΡΕΠΟΡΤΕΡΣ»
Ανάληψη ευθύνης για τον εμπρησμό του ΙΧ της δημοσιογράφου Μίνας Καραμήτρου -Νέες απειλές
Με μια ανάρτηση σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, η ομάδα «εμπρηστικοί αντιαστυνομικοί reporters» όπως αυτοαποκαλείται, ανέλαβε την ευθύνη για τον εμπρησμό του αυτοκινήτου της δημοσιογράφου Μίνας Καραμήτρου.

Καθιστούν σαφές ότι η πράξη τους συνιστά «αλληλεγγύη» για τον Δημήτρη Κουφοντίνα ενώ έχουν ανεβάσει και φωτογραφίες από τον εμπρησμό του ΙΧ της δημοσιογράφου.

Μεταξύ άλλων στο κείμενό τους υποστηρίζουν ότι «το αστυνομικό ρεπορτάζ δεν είναι λειτούργημα» αλλά «η πιο ακραία έκφραση της ρουφιανιάς και του χαφιεδισμού» και επιτίθεται στην δημοσιογράφο ακόμη για για τον γάμο της με αστυνομικό.

Νέες απειλές κατά της δημοσιογράφου
Μάλιστα, την απειλούν με νέα επίθεση: «Είχαμε χίλιους λόγους να κάψουμε το αυτοκίνητό της τα ξημερώματα της Τρίτης 14/5. Και έχουμε άλλους τόσους για να επισκεφτούμε ξανά το σπίτι της» αναφέρουν και υποστηρίζουν: «Ο εμπρησμός του αυτοκινήτου της δεν είναι σε καμία περίπτωση επίθεση στην ελευθερία του τύπου, ούτε και στοχοποίηση ολόκληρου του δημοσιογραφικού κόσμου. Αντίθετα, είναι ένα στιγμιότυπο πολέμου. Ενός πολέμου στον οποίο η Μίνα έχει πάρει θέση εδώ και πολλά χρόνια, και -όπως κάθε κουμάσι του συναφιού της- προσπαθεί συνεχώς και επιμελώς να το κρύβει. Όμως η μνήμη δεν είναι σκουπίδι» υποστηρίζουν οι αντιεξουσιαστές.

 

 

 

 

 

 

 

 

Το καμμένο ΙΧ της δημοσιογράφου Μίνας Καραμήτρου
«Γιατί η Μίνα είναι η επιτομή της αστικής δημοσιογραφίας. Είναι η ναυαρχίδα ενός ολόκληρου δικτύου που για να συντηρήσει την ύπαρξη και τα συμφέροντά του χρειάζεται τέτοιου είδους ρουφιάνες. Και η Μίνα είναι από τις καλύτερες του είδους της. Ένα είδος τόσο οργανικά δεμένο με τη δημοκρατία, ώστε τόσο αυθόρμητα και πηγαία η επίθεσή μας να εκλαμβάνεται ως επίθεση στο πολίτευμα που έχει ταυτιστεί περισσότερο από κάθε άλλο με τον αστικό κόσμο, το κράτος και το κεφάλαιο» καταλήγουν.
Πηγή: iefimerida.gr

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
30,500ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα