Χουλουσί Ακάρ: Δεχόμαστε μόνο δίκαιη μοιρασιά κάθε πόρου και πλούτου που βρίσκεται στο Αιγαίο

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΜΥΝΑΣ

ΚΟΣΜΟΣ08|12|2019 | 19:39


Χουλουσί Ακάρ / Φωτογραφία: AP Photo/Virginia Mayo
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μιλώντας για τη συμφωνία της Αγκυρας με τη Λιβύη, ο Τούρκος υπουργός τόνισε: «Η συμφωνία με τη Λιβύη δεν αποτελεί απειλή για καμία χώρα, ούτε παρενοχλεί τα δικαιώματα και το δίκαιο των άλλων χωρών».

«Παράλληλα με τις επιχειρήσεις που διεξάγονται κατά της τρομοκρατίας εντός και εκτός συνόρων, συνεχίζονται με αποφασιστικότητα και οι ενέργειες στο Αιγαίο, την Ανατολική Μεσόγειο και την Κύπρο για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων και συμφερόντων στο Αιγαίο», δήλωσε επίσης ο υπουργός Άμυνας της Τουρκίας.
«Το ευκολότερο που μπορεί να γίνει στο θέμα αυτό είναι η δίκαιη διανομή κάθε πόρου και πλούτου που βρίσκεται στο Αιγαίο, την Ανατολική Μεσόγειο και την Κύπρο. Αν δεν συμβεί αυτό δεν θα επιτρέψουμε μια αντίθετη απόφαση. Δεν μπορεί να επιβιώσει καμία απόφαση η οποία δεν συμπεριλαμβάνει την Τουρκία και αυτό πρέπει να το γνωρίζουν όλοι. Η Κύπρος είναι δική μας υπόθεση και δεν τίθεται θέμα να υποχωρήσουμε», δήλωσε ο Χουλουσί Ακάρ.
Πηγή: iefimerida.gr – https://www.iefimerida.gr/kosmos/hoyloysi-akar-i-symfonia-me-ti-libyi-den-parabiazei-ta-dikaiomata-allon-horon

spot_img

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Οπότε κατα τον Πασα Ακαρ και στο Διεθνες Δικαστηριο να προσφυγουμε οι Τουρκοι δεν θα δεχθουν την αποφαση του, αν δεν επιδικαζει την δικαιη μοιρασια .
    Τι ειναι αυτο ;;;.
    Μα η επιτομη του νταη . Η μισα-μισα ,η, θα σου τα παρω ολα.
    Και που λεγαμε οτι Ο Δημιουργος μας εδωσε το καλυτερο οικοπεδο στον κοσμο και τωρα -εν καιρω ειρηνης -τον χειροτερο γειτονα ;;;.
    Μηπως πρεπει να τον ”ημερεψει” ,η, να μας ”δυναμωσει” ,για να τον αντιμετωπισουμε στα ισια και με την βοηθεια των φιλων και συμμαχων μας ;;;.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα