Χαν Σεϊχούν: η νέα περίκλειστη Αμμόχωστος; εκκενώθηκε από τρομοκράτες, ο στρατός νίκησε αλλά δεν έχει εντολή επίσημα να μπει στην πόλη.Που οφείλεται η εμπλοκή.

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

ΣΚΑΝΔΑΛΟ: O ΔΙΕΘΝΗΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΣΤΟ SAA ΝΑ ΚΑΡΠΩΘΕΙ ΤΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ. 

Πόλη φάντασμα η Χαν Σεϊχούν…..

O στρατός απελευθέρωσε την πόλη από τους τρομοκράτες αλλά ο διεθνής παράγοντας δεν του επιτρέπει να εισέλθει τουλάχιστον επίσημα σε αυτήν. Είναι ένα πραγματικό ΣΚΑΝΔΑΛΟ. Αν και ο Συριακός Αραβικός Στρατός έχει περικυκλώσει την πόλη Χαν Σεϊχούν εισήλθε σε αυτήν έδωσε σποραδικές μάχες με τους εναπομείναντες τρομοκράτες, εκκενώθηκε ολοσχερώς η πόλη από τους τρομοκράτες της Αλ Νούσρα και των συνεργών της ωστόσο ο στρατός αποσύρθηκε και παραμένει στην περίμετρο της πόλης μετά την εμπλοκή με την
Τουρκία, το επεισόδιο με το κομβόι και το διπλωματικό πυρετό που ακολούθησε……
Τι εμποδίζει τον στρατό να εισέλθει στην πόλη;

Οι τακτικές του Τίγρη

Ο επικεφαλής της εκστρατείας, ο γενικός ταξίαρχος Suhail Al-Hassan, ο επονομαζόμενος Τίγρης έχει ένα ξεχωριστό στρατιωτικό στυλ στην αντιμετώπιση των μεθόδων της τρομοκρατικής εισβολής και στην απελευθέρωση των πόλεων. Ηλεκτρονικό … και στη συνέχεια παράσχει επαρκείς δυνάμεις επί πεδίου … και από κοντά και με την κάλυψη από αέρος.
Καθώς προχωράει προς το στόχο του, ο Nimr επιτίθεται σε περισσότερους από έναν άξονες για να επιτύχει τουλάχιστον δύο βασικούς στόχους: να καλύψει τον πραγματικό του προορισμό και να αναγκάσει τον εχθρό να διατηρήσει θέσεις και να τον εμποδίσει να κινηθεί και να ελιχθούν τα στρατεύματα του μεταξύ των μετώπων και των αξόνων για να αποφευχθεί η παραβίαση που θα προκύψει αναπόφευκτα.
Η τακτική της «γέφυρας» του  “τσιμπήματος” και της πύρινης απόφραξης χρησιμοποιείται για την επίτευξη των ακόλουθων βασικών στόχων:

ελαχιστοποίηση των θυμάτων μεταξύ του Συριακού Αραβικού Στρατού, περιορισμός κατά το δυνατό σε υλικές ζημιές-καταστροφές σε δημόσια και ιδιωτική ιδιοκτησία, διευθέτηση μεγάλων περιοχών με υποταγή τους και εξαναγκασμό του εχθρού σ΄απόσυρση ….

Όλες αυτές οι τακτικές και πολλές άλλες επιτεύχθηκαν πολύ αποτελεσματικά στο θέατρο των επιχειρήσεων και τα περισσότερα από τα αναμενόμενα αποτελέσματα, εκτός από την είσοδο του Συριακού Αραβικού Στρατού στην πόλη Χαν Σέιχουν και τον πολιορκημένο θύλακα …

Η ΕΜΠΛΟΚΗ

1 – Η Τουρκία δεν θέλει να κάνει την εκκένωση του παρατηρητηρίου της από το «Μorek» στον παγιδευμένο θύλακα της Β Χάμα για να μην αποτελέσει ένα πολιτικο-στρατιωτικό προηγούμενο-τετελεσμένο που μπορεί να επαναληφθεί στο μέλλον. Μπροστά σε αυτή την τουρκική μισαλλοδοξία, ο Συριακός Αραβικός Στρατός ανοίγει το μέτωπο στο Kebani και στα υψώματά του, στον άξονα προς Jisr al-Shughur στη βόρεια ύπαιθρο της Lattakia.

2 – Η ταχεία απόσυρση της τουρκικής θέσης θα φέρει τρομερά σημάδια και ενδείξεις κατάρρευσης τουρκικής επιρροής στο Ιντλίμπ και δυνατότητα επέκτασης της συριακής επιχείρησης…

Αυτό θέλησε ν΄αποφύγει η Άγκυρα κι έστειλε κομβόι με στόχο:

Α ………

Β Προσπάθεια να εκθέσει και να αποδείξει την αποφασιστικότητα της ηγεσίας του Συριακού Αραβικού Στρατού και τις προθέσεις του επί του πεδίου της μάχης.

Γ Να γνωστοποιηθεί η έκταση της ρωσο-ιρανικής υποστήριξης αυτής της διαδικασίας, καθώς είναι σύμμαχοι της Δαμασκού και εγγυητές με την Τουρκία της Συμφωνίας των Άστανα.

Δ να λάβει διεθνή υποστήριξη η Τουρκία και εδώ σημειώνουμε τις δηλώσεις Macron στη συνάντηση με Putin για εκεχειρία και ανάλογο twitter της Πρεσβείας των ΗΠΑ στη Δαμασκό…

Ε Να κερδίσει χρόνο για διευθέτηση της τύχης του εξοπλισμού και των τρομοκρατών που παγιδεύτηκαν στo θύλακα της Χαν Σεϊχούν, Μοrek, του Λατάμνεχ, Kafr Zita και εκείνων που ζήτησαν καταφύγιο στο τουρκικό σημείο Μοrek.

Εδώ, η Πολεμική Αεροπορία της Συρίας διενήργησε προειδοποιητική επιδρομή κατά του τουρκικού κομβόι και το ανάγκασε να σταματήσει στην πόλη « Hish » και να μείνει εκεί και να κατασκευάσει πρόχειρο κατάλυμα και ανάχωμα στο σημείο αυτό για να είναι κοντά στο σημείο επιχειρήσεων και να εξασφαλίσει την απόσυρση των τουρκικών δυνάμεών από το σημείο του Mοrek.

Δημιουργεί ένα νέο σημείο ελέγχου ως ανάχωμα έναντι του Συριακού Αραβικού Στρατού αν προσπαθήσει να προχωρήσει προς την Maarat al Numan.

3 – Είναι αλήθεια ότι οι παγιδευμένοι δρόμοι και τα σπίτια του Χαν Σέϊχουν μπορεί να είναι ένας λόγος για να καθυστερήσει η ανακοίνωση της απελευθέρωσης, αλλά ο Συριακός Αραβικός Στρατός δεν έχει επίσημα τουλάχιστον εισέλθει ακόμα, και αυτό εξηγείται εν μέρει από την επιθυμία του να αφήσει το σημείο εξόδου των τουρκικών δυνάμεων του παρατηρητηρίου ανοιχτό .
Η Χαν Σέϊχουν είναι ένας πολύ ευαίσθητος φάκελος που δεν μπορεί να αγνοηθεί, ο χημικός φάκελος, η τρομοκρατική επίθεση που έλαβε χώρα στις 30/3/2017 όπου σκοτώθηκαν και τραυματίστηκαν εκατοντάδες …
Ο δημοσιογράφος « Seymour Hersh » απέδειξε ότι το αέριο σαρίν που χρησιμοποιήθηκε ήταν τούρκικο και όχι συριακό. Η Χαν Σέϊχουν και αυτός ο θύλακας πιθανότατα θ’ ανοίξει ξανά την πόρτα σε μια σοβαρή έρευνα πεδίου που θ’ αποδεικνύει τη συμμετοχή της Τουρκίας στη χημική επίθεση.

Όλος ο κόσμος αδημονεί και κυριολεκτικά κρέμεται από τα χείλη του εκπροσώπου του συριακού ΓΕΣ αναμένοντας το επίσημο ανακοινωθέν της απελευθέρωσης….Πόσες φορές πρέπει να ελευθερωθεί μια πόλη για να κατοχυρωθεί στο νικητή… νέα στρατιωτικά ήθη στον 21ο αι.
Η ΠΟΛΗ ΦΑΝΤΑΣΜΑ

★ 20.08.19 Олег Блохин опубликовал видеосъёмку с БПЛА западной части Хан-Шейхуна (ВИДЕО)

📌 https://militarymaps.info/mark/id503791 
🌐 https://militarymaps.info?lat=35.4468876&lng=36.6329266&z=14&t=3militarymaps.info/?lat=35.446887 

Vidéo intégrée

Хан-Шейхун | ★ 20.08.19 Олег Блохин опубликовал видеосъёмку с БПЛА н.п. Хан-Шейхун (ВИДЕО)

infognomon.gr
spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα