«Υπεύθυνος για τη χρεοκοπία είναι ο Καραμανλής» -Αγνωστο παρασκήνιο από γεύμα με Γιούνκερ

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -
ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ

Η πρόσφατη ανάρτηση του Στέφανου Μάνου στον λογαριασμό του στο Facebook, όπου κατηγορούσε τον Κώστα Καραμανλή ως υπεύθυνο για τη χρεοκοπία της χώρας (επειδή δεν καταλάβαινε και δεν άκουγε κανέναν), άνοιξε ξανά την κουβέντα για τη χρεοκοπία και τις ευθύνες της κυβέρνησης Καραμανλή.

Κάποιοι με αφορμή την ανάρτηση του Στέφανου Μάνου, που γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις, θυμίζουν ένα γεύμα εργασίας που έγινε στην Αθήνα τον Αύγουστο του 2014, με τη συμμετοχή του τότε φρεσκοεκλεγμένου προέδρου της Κομισιόν Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ. Στο γεύμα συμμετείχαν, εκτός από τον πρόεδρο της Κομισιόν, ο τότε πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ευάγγελος Βενιζέλος και ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, που στη συνέχεια ανέλαβε χρέη Ευρωπαίου επιτρόπου.

Παρόντες ήταν επίσης ο τότε διευθυντής του Γιούνκερ, Μάρτιν Σελμάγιερ, και ο σύμβουλος του τότε Έλληνα πρωθυπουργού Σταύρος Παπασταύρου.
Το γεύμα έγινε στο roofgarden του ξενοδοχείου King George στο Σύνταγμα.

Κάποια στιγμή η κουβέντα έφθασε στα αίτια της χρεοκοπίας και στη διαχείρισή της από την κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου.

Ο Γιούνκερ φέρεται να είπε τότε: «Ο Γιώργος Παπανδρέου, δυστυχώς, δεν είχε τις ικανότητες να χειριστεί την κρίση. Ωστόσο -πρόσθεσε- ο υπεύθυνος για τη χρεοκοπία είναι ο Καραμανλής».

Ο Κώστας Καραμανλής και ο Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ

Πηγή:  iefimerida.gr

spot_img

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Εγω ημουν ”αυτοπτης και αυτηκοος μαρτυς” κατα το γευμα και δεν ακουσα αυτην την παρολα του κ. Γιουνκερ.
    Αν ηταν και αλλος μαζι μου δεν θυμαμαι ,αλλα ας βγει να το πει οποιος ηταν , ισως και να το βιντεοσκοπησε κιολας.
    Βρε παιδια ”μασαει η κατσικα ταραμά”;;;.
    Τι λεει η παροιμια ”ρωτα τον φιλο μου τον ψευτη”.
    Και ολα αυτα για να δικαιωθει ο ριψασπις της Ν.Δημοκρατιας κ. Μανος;;;
    Υ.Γ. Δεν φημιζονται για φιλοι και υποστηρικτες του κ. Κωστα Καραμανλη και ο κ.Σαμαρας -που αλλαξε το καταστατικο της Ν.Δ για να γινει Αρχηγος της το 2009 -, ουτε ο κ. Αβραμοπουλος που εκανε το ΚΕΠ και δεν στηριξε στις εκλογες του 2000 την Ν.Δημοκρατια(ολοι θυμουνται την συναντηση των δυο στου Μπαιρακταρη)και φυσικα ο Θεσσαλονικαρχης του ΠΑΣΟΚ κ. Ευαγγελος Βενιζελος, που μαζι με ολο το Κιναλ -τωρα- ”τρεμουν” αν μιλησει ο Καραμανλης για την περιοδο 2009/2010.
    Θα μιλησει που θα παει,-γερος να ειναι-,αν και τα κρατικα μυστικα που βλαπτουν την ενοτητα του Ελληνικου λαου και την Ελλαδα αρκετοι πρωθυπουργοι τα παιρνουν μαζι τους στην αλλη ζωη, οπως κανουν και πολλοι γονεις για τις οικογενειες τους .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα