ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

 
Το τέλος της κυριαρχίας της Δύσης και η ανάδυση του κινεζικού πολιτισμού και της κινεζικής κυριαρχίας είναι το θέμα της εκπομπής “Τομές στην Επικαιρότητα” της Δημοτικής Τηλεόρασης Θεσσαλονίκης TV-100 την Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2018.
Προσκεκλημένοι: η Μαρία Νεγρεπόντη Δελιβάνη πρώην πρύτανης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, η οποία έχει γράψει και ένα σχετικό βιβλίο. 
Ο δεύτερος προσκεκλημένος είναι ο σινολόγος, τουρκολόγος και οθωμανολόγος Δημήτρης Κιτσίκης, καθηγητής ιστορίας στο Πανεπιστήμιο της Οττάβας, Καναδάς.
Η εκπομπή αρχίζει 9μμ και τελειώνει 10μμ. Επαναλαμβάνεται το Σάββατο απο τις 5μμ-6μμ.
spot_img

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Την είδε κανείς αυτή την εκπομπή; Τι ηταν τουτοι δω ρε!!!
    Απο τα λίγα που κατάλαβα γιατί ο λόγος τους ήταν εντελώς ασύντακτος και πετάγανε απο την μιά σκέψη στην άλλη χωρίς σύνδεση, είναι ότι θα γίνει πυρηνικός πλανητικός πόλεμος αρμαγεδονικού τύπου το 2030.Θα είναι πόλεμος μεταξύ ελληνισμού και σινισμού για αυτό και θα γίνει στο αιγαίο,διότι μετά τον πόλεμο της τροίας όλοι οι πόλεμοι γίνονται στο αιγαίο !!!!! Η απόβαση στην νορμανδία έγινε κατα λάθος γιατί στο αιγαίο θέλαν να την κα΄νουν,το διορθώσανε όμως στην συνέχεια με τα δεκεμβριανά !!!!!!!!!(βγαίνει κανένα νόημα; ).
    Εμείς οι έλληνες κοιμόμαστε όμως σύμφωνα με τους καλεσμένους,για αυτό και ο καθηγητής κιτσίκης που θέλει να επαναφέρει την ελλάδα στο κέντρο απο την περιφέρεια εξελλήνισε τον αμερικανό πρόεδρο και τον έκανε ο τράμβιος του τραμβίου!!!!!!
    Οι κινέζοι είναι πονηροί και έχουνε βάλει τα κίτρινα γιλέκα να κάνουν δολιοφθορές στις δυτικές κυβερνήσεις,και μήν τους πιστεύουμε,τους κινέζους, που λένε ότι θα φέρουν αρμονία άμα καταλάβουν όλο το πλανήτη (πότε τα πανε αυτά οι κινέζοι ρε παιδιά,έχουμε χάσει επεισόδια; ) γιατί αυτό που θέλουν είναι να μας κάνουν όλους δούλους. Όμως επειδή η κίνα έχει πολιτισμικές αρχές όπως ότι σέβεται τους μεγαλυτέρους (!!!!!!) μπορεί εμάς τους έλληνες να μας φερθουν καλά που είμαστε παλιός και μεγάλος πολιτισμός.
    Όπως και να χει όμως πρέπει εμείς οι έλληνες να ξυπνήσουμε όσο είναι νωρίς και όπως οι ούγγροι οι τσέχοι οι πολωνοί να αγαπήσουμε και εμείς την πατρίδα και την θρησκεία μας,διότι τι είναι δημοκρατία τι ει΄ναι λαοκρατία τι είναι ολοκληρωτισμός,πατρίς θρησκεία οικογένεια,ζήτω το έθνος, αυτό το χώμα το ιερό κανένας βρωμόσκυλος κινέζος δέν θα το πατήσει.
    Εδώ ο σαββίδης δέν άντεξε άλλο και έσπευσε να κλείσει την εκπομπή άρον άρον,ενώ ήταν φανερή η σκέψη του καθώς έλεγε τις καληνύχτες του στον φακό “άς έρθουν οι κινέζοι να διώξουν τον σύριζα που στρογγυλοκάθησε στην κυβέρνηση και άς γίνει και γαλαξιακός πόλεμος αρμαγεδονικού τύπου μετά”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
30,500ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα