Ταυτοποιήθηκαν τα δύο μέλη του Ρουβίκωνα που έκαναν έλεγχο σε αστυνομικούς

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -
ΑΝΑΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ

Η αστυνομία έχει ταυτοποιήσει τα δύο από τα μέλη του Ρουβίκωνα που έκαναν έλεγχο σε αστυνομικούς στο πρωτοφανές περιστατικό που είχε σημειωθεί στου Ζωγράφου.

Πρόκειται για ένα από τα πλέον γνωστά μέλη της αναρχικής ομάδας που έχει συνεχή παρουσία με αναρτήσεις στα social media. Το δεύτερο μέλος του Ρουβίκωνα που ταυτοποιήθηκε είναι η ιδιοκτήτης του σπιτιού, έξω από το οποίο έγινε και ο έλεγχος στους αστυνομικούς.
Σχετικά με το περιστατικό υπενθυμίζεται πως στις 8 Νοεμβρίου η αναρχική συλλογικότητα ειδοποιήθηκε ότι δύο «ύποπτα» άτομα σε μηχανάκι βρίσκονται έξω από το σπίτι μέλους του Ρουβίκωνα. Αμέσως η αναρχική ομάδα έσπευσε και.. περικύκλωσε τους δύο επιβαίνοντες στη μοτοσυκλέτα, πιστεύοντας ότι επρόκειτο για μέλη φασιστικής οργάνωσης.

Στη συνέχεια τα μέλη του Ρουβίκωνα ζήτησαν από τα δύο άτομα να δείξουν τις ταυτότητές τους, πράγμα το οποίο έκαναν και απεδείχθη ότι είναι αστυνομικοί.

«Να πείτε στους πολιτικούς προϊσταμένους σας ότι θα έχουμε πρόβλημα, μας απειλούν τα σπίτια, με τα πολιτικά δεν ξέρουμε ποιος είναι ποιος, ας στείλουν με αστυνομικούς στολές» είπε μέλος της αναρχικής συλλογικότητας. «Εδώ λέμε τα δικά μας τα προβλήματα και δεν μας ακούνε» απάντησε ο ένας αστυνομικός».

Δείτε το βίντεο με τους απίστευτους διαλόγους μεταξύ αναρχικής συλλογικότητας και αστυνομικών

που ανήρτησε ο Ρουβίκωνας:

Πηγή: iefimerida.gr
spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα