Τασία Χριστοδουλοπούλου: «Ζητώ συγγνώμη από τον ΣΥΡΙΖΑ & την κυβέρνηση & δεν θα συμμετέχω στις εκλογές»

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

«Θέλω να συζητώ μόνο συγνώμη από το ΣΥΡΙΖΑ, την κυβέρνηση τους φίλους και τους συντρόφους που τους στεναχώρησα. Δυστυχώς δεν μπορώ να επανορθώσω παρά μόνο με το ελάχιστο που μπορώ να κάνω να μην συμμετέχω ως υποψήφια στις εθνικές εκλογές. Θα εκδώσω αναλυτική ανακοίνωση».

spot_img

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Θα ειχε αξια η δηλωση παραιτησεως απο τις επομενες βουλευτικες εκλογες της κας Χριστοδουλοπουλου , αν τα οργανα του Συριζα την επελεγαν για να ειναι υποψηφια σαυτες .
    Προφανως την ”εκραξαν” απο το κομμα και δεν θα την ωριζαν υποψηφια για τις εκλογες-και καλως- οχι γιατι διωρισε την κορη της στην Βουλη τωρα , αλλα για την πρωτοφανη για Συριζαιο ειλικρινη δηλωση της οτι για τον αρχικο διορισμο της χρησιμοποιησε -οπως ολοι οι γονεις ειναι αληθεια και φυσιολογικα-γνωριμιες και ”κονέ”, που μεχρι τωρα απεδιδαν μετα βδελυγμιας ολοι οι Συριζαιοι στο παλαιο πολιτικο συστημα.
    Οποτε τι εκανε ;;;. Παραιτηθηκε ,χωρις να εχει ορισθει.
    Ενα ειναι βεβαιο . Το συμβαν με την περιπτωση της θα ”μοχλευσει” πτωση του Συριζα στις εκλογες , αναλογο με το κοτερο του κ. Τσιπρα και τον αδικαιολογητο πλουτισμο του κ. Πετσιτη -φιλου του κ.Νικ.Παππα.
    Και εκεινες οι καταγγελιες του Συριζα και των ομοφρόνων του για τα περι οικογενειοκρατιας τι απεγιναν και τι θα απογινουν;;;.
    Α θυμηθουμε το ”οσο υπαρχουν ανθρωποι” γενικως και κυριως με διαθεση να ”τουμπαρουν ” με αναληθειες και ”γαλουφιασματα”τους συνανθρωπους τους .
    Υ.Γ 1.-Να μη ξεχασουμε την κα Χριστοδουλοπουλου οταν προηδρευε στην Βουλη και στην εξεταστικη για την Νοβαρτις και τις κοντρες της με ολους ,αλλα κυριως με τον συμπαθη κ. Ευαγγελο Βενιζελο.
    2.-Επρεπε να το παθουμε και αυτο ,για να βαλουμε μυαλο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα