Σχηματίστηκε δικογραφία κατά των συλλογικοτήτων που αντιδρούν στους πλειστηριασμούς

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -
ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΕΝΤΑΣΗ ΣΤΟ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΟ

Φωτογραφία: Eurokinissi
Φωτογραφία: Eurokinissi

Με αφορμή τη ένταση που επικράτησε στις αίθουσες του Ειρηνοδικείου Θεσσαλονίκης την Τετάρτη, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος μελών συλλογικοτήτων που αντιδρούν στους πλειστηριασμούς ακινήτων.

Οπως έγινε γνωστό, η αυτεπάγγελτη ποινική δικογραφία περιλαμβάνει τα αδικήματα της «παρακώλυσης συναγωνισμού» και της «διέγερσης κατά νόμων», ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, στρέφεται εναντίον δύο ακτιβιστών, εκ των οποίων ένας δικηγόρος κι ένας εκπαιδευτικός.

Καταγγελίες, σύμφωνα με τις οποίες, αστυνομικοί -στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας- «πήγαν σε σπίτι μέλους του κινήματος εναντίον των πλειστηριασμών χωρίς όμως να το βρουν εκεί» δεν επιβεβαιώνονται από την Αστυνομία.

Σε διαδικτυακή ανάρτηση του Συντονισμού Συλλογικοτήτων Θεσσαλονίκης αναφέρεται ότι «από εδώ και μπρος κανένας πλειστηριασμός δεν πρόκειται να γίνει μέχρι την κατάργηση του νόμου για τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς».

Ωστόσο, σε παλιότερες κινητοποιήσεις ακτιβιστών εναντίον των πλειστηριασμών βρέθηκαν στο επίκεντρο προκαταρκτικής έρευνας με εντολή της εισαγγελίας πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, ύστερα από αναφορά συμβολαιογράφων της πόλης για ματαιώσεις πλειστηριασμών.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πηγή: Σχηματίστηκε δικογραφία κατά των συλλογικοτήτων που αντιδρούν στους πλειστηριασμούς | iefimerida.gr

spot_img

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Ένα ακόμη ζήτημα της σαπίλας και της διακομματικής και μιντιακής καμαρίλας, αποτελεί η μη ρύθμιση των δανείων με μικρότερα ή και μηδενικά επιτόκια, ό,τι δηλαδή έλαβε η κεντρική διοίκηση για τα δικά της χρέη από του αισχρούς δανειστές..
    Όλοι επικεντρώνουν την προσοχή τους σε αυτούς που δεν μπορούν να πληρώσουν εκ των οποίων μεγάλη μερίδα αποτελεί η ανεξάρτητη και υπερήφανη δημοσιουπαλληλία που όλως τυχαίως διαθέτει και τα φανερότερα των εισοδημάτων μέσω του νόμου Κατσέλη, ενώ όλοι γνωρίζουν πως εντός λίγου διαστήματος απλώς θα τους παρακρατούν ένα πόσο περί του τριάντα τοις εκατό του εισοδήματός τους και από την άλλη όσοι πληρώνουμε, μας τσαλακώνουν με επιτόκια δεκατρία και βάλε τοις εκατό, ενώ ήδη έχουν λάβει κεφάλαιο εντός των πρώτων πέντε ετών και θέλουν να πάρουν και την ψυχή μας…
    Δυστυχώς δεν υπάρχει ούτε ΈΝΑΣ δημοσιογράφος να μιλήσει για την αλήθεια της αλητείας που διαπράττει το πολιτική σύστημα με τις τράπεζες ενώ αντιθέτως όλοι κατηγορούν τους δανειστές που ανακύκλωσαν όλο το χρέος και επέβαλαν επιτόκιο κάτω και από δύο τοις εκατό..
    Ευτυχώς τα παιδιά σταμάτησαν να λιποθυμούν και ο Βαρνάβας των γιατρών έλυσε όλα τα προβλήματα στα νοσοκομεία..Ας τολμήσει να ξαναβγεί..ο Πολάκης θα τον τακτοποιήσει!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
30,600ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα