Συνήγορος του Παπαγγελόπουλου ο Δημήτρης Τσοβόλας

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΣΤΑΣΗ ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΤΙΚΗΣ

Λίγες ώρες μετά την απόφαση της Βουλής για προανακριτική στον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο, έγινε γνωστό ότι συνήγορος του πρώην αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης αναλαμβάνει ο Δημήτρης Τσοβόλας.

Η Βουλή αποφάσισε τη σύσταση προανακριτικής επιτροπής, η οποία θα διερευνήσει τα αδικήματα του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου. Συνολικά από τη μυστική ψηφοφορία ψήφισαν 261 βουλευτές με 173 να ψηφίζουν υπέρ, 8,3 κατά, ενώ 4 ήταν τα άκυρα και 1 το λευκό.

Από το βήμα της Βουλής, ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος έκανε λόγο για για πολιτική σκευωρία. Σε υψηλούς τόνους, μίλησε για εγκληματική ομάδα που απεργάζεται την ηθική και προσωπική του εξόντωση
Πηγή: iefimerida.gr – https://www.iefimerida.gr/politiki/synigoros-toy-papaggelopoyloy-o-dimitris-tsobolas

spot_img

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Μαλλον δωρεαν υποστηριξη θα παραξει ο κ. Τσοβολας στον πρωην ανωτατο εισαγγελικο -λειτουργοοσο υπηρετουσε την Δικαιοσυνη-,πρωην Διοικητη της ΕΥΠ και πρωην αναπλ.υπουργο Δικαιοσυνης , που χθες αντι να δωσει οποιες εξηγησεις απιτουνταν ”τ’αβαλε” με τους πρωην συναδελφους κατηγορους του με περισση αγένεια , ιδιαιτερα προς την και οικογενειακη του φιλη κ. Ράικου .
    Παντως με την επιλογη του κ. Τσοβολα-υπαρχουν καλυτεροί του πρωην δικαστες – θα κομματικοποιηθει εντονως η υποθεση και γιαυτο θα ωφεληθουν αμφοτεροι και φερομενος ως κατηγορουμενος και ο συνηγορός του .
    Ομως οι ευθυνες του κ. Παπαγγελοπουλου δεν ειναι πολιτικες , γιατι προβλεπονται απο το Ποινικο δικαιο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα