Στο φως τα βασανιστήρια Τούρκων στρατιωτών σε Σύρους πρόσφυγες- Τους φορούσαν γυναικεία εσώρουχα και τους χτυπούσαν 

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -
ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ

 

 

 

 

 

 

 

Τον τρόπο με τον οποίο ευτελίζουν οι Τούρκοι στρατιώτες τους Σύρους πρόσφυγες που περνούν από τα σύνορά τους αποκάλυψε ένας δημοσιογράφος, ανεβάζοντας τις παρακάτω φωτογραφίες στα social media.

Φορώντας γυναικεία εσώρουχα και έχοντας σκυμμένο το κεφάλι από την ντροπή, οι Σύροι πρόσφυγες αναγκάζονται να ακολουθήσουν τις διαταγές των οπλισμένων στρατιωτών.

Με τα διεθνή μέσα να σχολιάζουν ακόμη και τους μώλωπες και τους τραυματισμούς στα χέρια και στην πλάτη  οι πρόσφυγες, το περιστατικό αυτό έλαβε χώρα στα σύνορα της Τουρκίας με την Συρία.

«Ξανά και ξανά οι Τούρκοι στρατιώτες προσβάλουν μερικούς πρόσφυγες που προσπαθούν να περάσουν τα σύνορα», ανέφερε ο επίσης Σύρος δημοσιογράφος λέγοντας μάλιστα πως οι φωτογραφίες είχαν ανέβει στα social media από τους ίδιους τους στρατιώτες.

Κι όλα αυτά λίγες μέρες μετά την δημοσίευση βίντεο όπου τρεις στρατιώτες δαγκώνουν, κλωτσούν και  χτυπούν άγρια τους πρόσφυγες.

Το βίντεο που κυκλοφόρησε στα social media, αλλά μετά κατέβηκε προκάλεσε αντιδράσεις και είχε ως αποτέλεσμα και την σύλληψή τους.

iefimerida.gr

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,800ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα