Στα κατεχόμενα ο υπουργός Αμυνας της Τουρκίας Χουλουσί Ακάρ -Για προκλητική επέτειο

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

ΑΥΡΙΟ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ – ΑΚΙΝΤΖΙ

Ο Ακάρ, που προ ημερών προέβη σε ένα πραγματικό κρεσέντο προκλήσεων κατά της Κύπρου και της Ελλάδας, θα παραστεί στη εκδηλώσεις των Τ/κ για την 55η επέτειο του βομβαρδισμού της Τυλληρίας.

Ο Τούρκος υπουργός Αμυνας, όπως μεταδίδει το Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων, θα συναντηθεί με τον ηγέτη των Τ/κ Μουσταφά Ακιντζί, τον «πρωθυπουργό» Ερσίν Τατάρ, τον λεγόμενο πρόεδρο της «βουλής» Τεμπερουκέν Ουλουτζάι, τον «αναπληρωτή πρωθυπουργό» και «ΥΠΕΞ» Κουντρέτ Οζερσάι, ενώ θα παραστεί και σε δείπνο που θα παραθέσει προς τιμήν του ο κ. Ακιντζί.

Ο κ. Ακάρ θα συνοδεύεται από τον Αρχηγό του τουρκικού Γενικού Επιτελείου Ενόπλων Δυνάμεων Γιασάρ Γκιουλέρ, τον Διοικητή του Στρατού Ξηράς, Στρατηγό Ουμίτ Ντουντάρ, τον Αρχηγό της Πολεμικής Αεροπορίας Στρατηγό Χασάν Κουτζουκιούζ και τον Διοικητή του Πολεμικού Ναυτικού, Ναύαρχο Αντνάν Οζμπάλ.

Αύριο η συνάντηση Αναστασιάδη – Ακιντζί
Να σημειωθεί ότι η επίσκεψη του υπουργού Αμυνας της Τουρκίας στα Κατεχόμενα γίνεται μόλις λίγες ώρες πριν την κρίσιμη συνάντηση του προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη και του Τουρκοκύπριου ηγέτη Μουσταφά Ακιντζί.

Η εν λόγω συνάντηση έχει χαρακτηριστεί ως άτυπη και δίχως συμπεφωνημένη ατζέντα, όμως αναμένεται να συζητηθούν όλα τα φλέγοντα θέματα που απασχολούν την Κύπρο, αλλά και οι κινήσεις της Τουρκίας στην κυπριακή ΑΟΖ.

Πηγή: iefimerida.gr – https://www.iefimerida.gr/kosmos/sta-katehomena-o-ypoyrgos-amynas-tis-toyrkias-akar

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,800ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα